Een Windows Service Pack Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Windows Service Pack Verwijderen
Een Windows Service Pack Verwijderen

Video: Een Windows Service Pack Verwijderen

Video: How to uninstall windows 7 service pack 1 quick method 2022, November
Anonim

Het verwijderen van het servicepack voor het Windows-besturingssysteem is alleen mogelijk als het is hersteld of opnieuw is geïnstalleerd. Er is geen andere manier om Service Pack volledig van uw computer te verwijderen.

Een Windows Service Pack verwijderen
Een Windows Service Pack verwijderen

instructies:

Stap 1

Configuratiescherm openen. Ga naar het menu-item programma's toevoegen en verwijderen. Vink bovenaan het vakje aan om updates weer te geven. Blader door de lijst met geïnstalleerde programma's, bijna helemaal aan het einde worden geïnstalleerde updates weergegeven. Verwijder onnodige één voor één.

Stap 2

Voor het verwijderen van servicepacks SP2, SP3, enz. gebruik het hulpprogramma om het systeem terug te draaien naar het herstelpunt voordat u ze installeert. Houd er rekening mee dat als het updatepakket oorspronkelijk in de distributie van het besturingssysteem zat, verwijdering niet mogelijk is.

Stap 3

Open het menu Start en selecteer Standard Service Utilities in de lijst met programma's die verschijnt. Systeemherstel uitvoeren. Lees in het geopende venster zorgvuldig de voorwaarden voor het terugdraaien van het systeem. Houd er rekening mee dat alle geïnstalleerde programma's vanaf het maken van het herstelpunt tot het huidige moment worden verwijderd, dus sla alle gebruikersgegevens op.

Stap 4

Selecteer een herstelpunt voordat u het servicepack voor het besturingssysteem installeert. Gebruik hiervoor de pijlen van het menu, die de datums van het maken van punten aangeven. Klik op "Volgende", nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle gegevens die nodig zijn voor het werk zijn opgeslagen. Sluit ook alle geopende toepassingen af. Voer een herstel van het besturingssysteem uit. Wacht op de herstart.

Stap 5

Open de eigenschappen van de computer, bekijk de eigenschappen van het besturingssysteem in het contextmenu. Als het Service Pack-voorvoegsel niet meer wordt weergegeven in de Windows-versie, dan heb je alles goed gedaan.

Populair per onderwerp