Hoe De Energiebesparende Modus Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Energiebesparende Modus Uit Te Schakelen?
Hoe De Energiebesparende Modus Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Energiebesparende Modus Uit Te Schakelen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Power Save u0026 Standby Mode Settings Adjusting - PS4 Menu Interface Tips u0026 Tricks 2023, Januari-
Anonim

Het is niet altijd handig als de computer in de slaapstand gaat of het scherm uitschakelt en u het beeld op de monitor niet kunt zien. Soms worden nuttige processen uitgevoerd in het besturingssysteem, die moeten worden gecontroleerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het wakker maken van de monitor met een muisbeweging om de 10-15 minuten. Het enige dat u hoeft te doen, is uw instellingen voor de energiemodus wijzigen.

Hoe de energiebesparende modus uit te schakelen?
Hoe de energiebesparende modus uit te schakelen?

Het is nodig

  • - een computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Deze procedure is een speciale parameterinstelling in het besturingssysteem van de computer. Klik op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Open het gedeelte "Hardware en geluiden" en zoek daarin naar "Energiebeheer". Klik erop met de linkermuisknop. Alle instellingen met betrekking tot de voeding van de computer bevinden zich hier. Vergeet niet dat een onjuiste instelling van parameters op een pc de werking van het hele systeem kan schaden, dus probeer alle punten zorgvuldig te lezen.

Stap 2

Bekijk welke energiemodus op uw computer is geïnstalleerd. De modusparameters kunnen worden gevonden door op het opschrift "Het energiebeheerschema instellen" te klikken. Ga naar dit venster. Stel de tijd in waarna het beeldscherm moet worden uitgeschakeld en de computer in de slaapstand moet worden gezet. Dit kan een parameter zijn vanaf 1 minuut. Als u wilt dat de verbinding op geen enkele manier wordt verbroken, stelt u de waarde in op "Nooit".

Stap 3

U kunt de tijd op elk moment naar eigen goeddunken wijzigen. Probeer bij benadering te berekenen na hoe laat de computer in de slaapstand moet gaan. Klik op het opschrift "Geavanceerde energiebeheer". Boven aan het venster kunt u een energiebeheerschema selecteren en in de onderstaande lijst kunt u opties selecteren voor elk apparaat op uw computer. Maak de vereiste instellingen.

Stap 4

In dit gedeelte van de systeeminstellingen kunt u ook uw eigen energieplan maken, een activeringswachtwoord instellen, actie ondernemen wanneer u op de aan/uit-knop drukt en ook informatie krijgen over hoe u de computerinstellingen optimaal kunt configureren. Nu werkt de computer in de modus die u hebt opgegeven in de systeeminstellingen. Het is ook vermeldenswaard dat de energiebesparende modus veel energie bespaart.

Populair per onderwerp