Hoe De Zuinige Modus Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zuinige Modus Uit Te Schakelen?
Hoe De Zuinige Modus Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Zuinige Modus Uit Te Schakelen?

Video: Hoe kan telefoon automatisch uitschakelen en inschakelen. 2022, December
Anonim

De meeste besturingssystemen hebben een zeer handige functie: de spaarmodus. Voor een aantal taken heeft de computer deze echter niet nodig. Daarom moet u weten hoe u de energiebesparende modus kunt uitschakelen.

Hoe de zuinige modus uit te schakelen?
Hoe de zuinige modus uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Om deze optie in Windows 98, maar ook in Windows 2000 en Millennium uit te schakelen, klikt u op de knop "Start" en klikt u eenmaal met de linkermuisknop op het item "Configuratiescherm". Dubbelklik vervolgens in het geopende venster op dezelfde muisknop op het menu-item "Energiebeheer". Selecteer vervolgens het energiebeheerschema en de instellingen die het beste werken voor uw specifieke computer. Klik op de vervolgkeuzelijst tegenover "Zet de monitor uit" en selecteer de optie "Nooit". Sla de instellingen op door achtereenvolgens op de knoppen "Toepassen" en "Ok" te drukken.

Stap 2

Wat betreft het populaire Windows XP-besturingssysteem, start hier ook het Configuratiescherm vanuit het Startmenu. Selecteer Energiebeheer. Of u moet eerst Prestaties en onderhoud selecteren en vervolgens Energiebeheer. Vervolgens wordt een venster geopend waarin u naar het tabblad "Energiebeheerschema's" moet gaan en de gewenste modus moet selecteren.

Stap 3

Als je een vaste pc hebt, selecteer je de modus "Home / Desktop" en als je een draagbaar apparaat hebt - "Draagbaar". Selecteer de opties "Nooit" in de vervolgkeuzelijsten naast de woorden "Turn off the display" en "Turn off disks". Sla de wijzigingen op door eerst op de knop "Toepassen" en vervolgens op "Ok" te klikken.

Stap 4

In het geval van besturingssystemen Windows Seven en Vista, activeer opnieuw het item "Configuratiescherm", open daar het item "Systeem en onderhoud", en vervolgens - "Stroomvoorziening". Er wordt een venster geopend waarin u het gewenste energiebeheerschema moet selecteren en op "Weergave-instellingen wijzigen" moet klikken.

Stap 5

Selecteer "Geavanceerde opties", klik op de knop "Wijzigen". Vouw de vervolgkeuzelijsten naast de woorden "Slaapmodus" en "Slaap na …" uit en geef bij elke optie "Nooit" aan.

Stap 6

Doe hetzelfde met de vervolgkeuzelijsten "Scherm uitschakelen na …" en "Sluimerstand na …" - dit is het tabblad "Scherm". Dat wil zeggen dat u de opties "Nooit" in de vervolgkeuzelijsten moet selecteren.

Stap 7

Sluit het huidige venster en sla de wijzigingen op door op de knoppen "OK" en vervolgens op "Opslaan" te drukken.

Populair per onderwerp