Achtergrond Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Achtergrond Instellen Op Een Computer
Achtergrond Instellen Op Een Computer

Video: Achtergrond Instellen Op Een Computer

Video: Achtergrond Instellen Op Een Computer
Video: hoe verander je je achtergrond op pc 2024, April
Anonim

Bureaubladachtergrond in Windows-besturingssystemen verwijst naar de achtergrondafbeelding van het startscherm in de inactieve modus. Als achtergrond kan de gebruiker elke afbeelding kiezen die geschikt is voor de schermresolutie.

Achtergrond instellen op een computer
Achtergrond instellen op een computer

instructies:

Stap 1

Open het startmenu. Voer in de regel "Zoek programma's en bestanden" onderaan de zoekopdracht "achtergrond" in. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de regel "De bureaubladachtergrond wijzigen". Het instellingenvenster voor het hoofdscherm wordt geopend.

Stap 2

Om een aangepaste afbeelding op het bureaublad te selecteren, klikt u in het venster dat verschijnt op de knop "Bladeren …". Het dialoogvenster "Bladeren naar map" wordt weergegeven.

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de map met de afbeelding die u als bureaubladachtergrond wilt instellen en klik op "Ok". In het venster Voorkeuren bureaubladachtergrond worden miniaturen weergegeven van alle afbeeldingen die in de geselecteerde map zijn opgeslagen.

Stap 4

Selecteer uw bureaubladachtergrond uit de afbeeldingen die verschijnen. Als de geselecteerde afbeelding niet overeenkomt met de standaard schermresolutie, verander dan de positie van de afbeelding op het bureaublad. Selecteer hiervoor de gewenste locatie van de afbeelding uit de onderstaande lijst. Het wordt aanbevolen om een kleine afbeelding in het midden van het scherm te plaatsen. Klik op de knop "Wijzigingen opslaan".

Aanbevolen: