Geluid Inschakelen In Veilige Modus

Inhoudsopgave:

Geluid Inschakelen In Veilige Modus
Geluid Inschakelen In Veilige Modus

Video: Geluid Inschakelen In Veilige Modus

Video: How to Enable Sound in Safe Mode (Windows 10/ Windows 8/ Windows 7) 2022, November
Anonim

Het starten van een audioservice in de veilige modus betekent het afdwingen van de registratie van stuurprogramma's en services in de registertak die verantwoordelijk is voor de werking van de veilige modus. Houd er rekening mee dat het onjuist wijzigen van de registersleutels ertoe kan leiden dat Windows volledig opnieuw moet worden geïnstalleerd.

Geluid inschakelen in Veilige modus
Geluid inschakelen in Veilige modus

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op OK te klikken. Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlSafeBootMin uit en maak uzelf vertrouwd met de directory met services en stuurprogramma's die in de veilige modus op de computer worden uitgevoerd.

Stap 2

Roep het contextmenu van de parameter Min op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht Nieuwe sleutel op te geven. Herhaal deze procedure drie keer om vier nieuwe subsleutels te verkrijgen.

Stap 3

Roep daarna het contextmenu van de eerste van de gemaakte subsleutels op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Naam wijzigen" te selecteren. Typ MMCSS in de regel "Naam" en vouw de optie "Standaard" aan de rechterkant van het venster uit met een dubbelklik. Typ Service in de regel "Gegevenswaarde" en bevestig het opslaan van de gemaakte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Roep het contextmenu van de tweede aangemaakte subsleutel op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Naam wijzigen". Typ AudioEndPointBuilder in de regel "Naam" en vouw de optie "Standaard" uit door te dubbelklikken. Typ Service in de regel "Data Value" en bevestig de geselecteerde actie door op OK te klikken.

Stap 5

Herhaal dezelfde procedure voor de derde subsleutel die u eerder hebt gemaakt en voer AudioSRV in het veld Naam in. Typ daarna ook Service in de regel "Gegevenswaarde" en pas de aangebrachte wijzigingen toe door op OK te klikken.

Stap 6

Sluit het hulpprogramma Register-editor af en start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp