Hoe Windows 7 Te Verifiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Te Verifiëren
Hoe Windows 7 Te Verifiëren

Video: Hoe Windows 7 Te Verifiëren

Video: How To Enable WiFi Internet Connection In Windows 7 2022, November
Anonim

Authenticatie van het besturingssysteem Windows versie 7 dat op een computer is geïnstalleerd, is een proces dat op internet wordt uitgevoerd en waarmee u niet alleen het gelicentieerde besturingssysteem kunt verifiëren, maar ook de aanwezigheid en integriteit van de belangrijkste Windows-bestanden kunt controleren.

Hoe Windows 7 te verifiëren
Hoe Windows 7 te verifiëren

instructies:

Stap 1

De standaardprocedure is om het Windows 7-besturingssysteem te verifiëren tijdens het activeringsproces tijdens de eerste software-installatie. Deze controle wordt automatisch uitgevoerd en vereist geen extra handelingen van de gebruiker.

Stap 2

Als u de authenticiteit van de geïnstalleerde en gebruikte Windows-versie 7 wilt verifiëren, moet u het hoofdmenu oproepen door op de knop "Start" te klikken en naar het item "Alle programma's" te gaan. Zoek de regel met de naam van de browser die u gebruikt en start deze. Ga naar de authenticatiepagina van de officiële Microsoft-website en gebruik de opdracht "Nu controleren". De procedure duurt enkele seconden en bestaat uit het vergelijken van het computerhardwareprofiel met een speciale sleutel die uit vijfentwintig tekens bestaat. Deze sleutel vindt u in het certificaat van echtheid.

Stap 3

Een alternatieve verificatiemethode is om een ​​gespecialiseerd Windows 7-authenticatiehulpprogramma te downloaden van de officiële Microsoft-website. Het hulpprogramma is helemaal gratis en vereist geen speciale installatie. Het is voldoende om de gedownloade applicatie te starten om binnen enkele seconden te weten te komen of het besturingssysteem van de computer echt is.

Stap 4

Als u moet controleren of andere Microsoft-producten officieel zijn gelicentieerd, is het raadzaam om te controleren op een Certificaat van Echtheid (COA). De gespecialiseerde webresource "Origineel of Namaak" geeft specifieke signalen van juridische specifieke producten en somt de belangrijkste indicatoren van vervalsingen op.

Stap 5

Als u het Windows 7-besturingssysteem niet kunt verifiëren, adviseren experts u contact op te nemen met de Product Identity Service of de Microsoft-hotline te gebruiken.

Populair per onderwerp