Hoe Login En Wachtwoord In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Login En Wachtwoord In Te Voeren
Hoe Login En Wachtwoord In Te Voeren

Video: Hoe Login En Wachtwoord In Te Voeren

Video: Hoe Login En Wachtwoord In Te Voeren
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Autorisatie op de site opent een aantal extra opties voor de gebruiker. In veel forums is zelfs het toevoegen van berichten en het maken van onderwerpen alleen toegestaan voor geautoriseerde gebruikers. Autorisatie is eigenlijk de introductie van de login waarmee u zich heeft geregistreerd en het wachtwoord.

Hoe login en wachtwoord in te voeren
Hoe login en wachtwoord in te voeren

instructies:

Stap 1

Als u nog niet bent geregistreerd op de site, klikt u op de knop "Registreren" en vult u het aanmeldingsformulier in. Het bevat verschillende velden die standaard zijn voor elke bron: uw alias (uniek voor deze site), mailbox (er wordt een brief naar verzonden met een bevestiging van registratie), wachtwoord (waaronder u uw account invoert), enkele andere contactgegevens (telefoon, ICQ, echte naam optioneel), persoonlijke informatie over u (hobby's, beroep, enz.). Bevestig gegevens over uzelf en uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van de bron.

Open een brief van het sitebeheer in uw mailbox en volg de link om de activering van uw account te bevestigen.

Stap 2

Zoek en klik op de knop "Inloggen". Soms worden in plaats daarvan "Aanmelden", "Aanmelden", "Aanmelden" geschreven. Voer in het bovenste veld (het heet "Aanmelden", "Aanmelden", "Gebruikersnaam", "Bijnaam") uw gebruikersnaam in die tijdens de registratie is opgegeven en in het onderste veld ("wachtwoord", "wachtwoord") het wachtwoord dat is opgegeven tijdens registratie.

Aanbevolen: