Hoe De Launcher Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe De Launcher Te Repareren
Hoe De Launcher Te Repareren

Video: Hoe De Launcher Te Repareren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Fix and Assemble Beyblade Launcher 2023, Januari-
Anonim

Zeker, veel gebruikers van het Windows XP-besturingssysteem hielden van het snelstartpaneel van de toepassing, dat zich naast de knop "Start" bevindt. Het Windows-platform, dat voortdurend wordt gemoderniseerd, maakt vaak aanpassingen aan zijn producten. In het Windows Seven-besturingssysteem verdween bijvoorbeeld het lanceerplatform. Het blijkt dat de ontwikkelaars het gewoon standaard verborgen hebben en dat het herstellen ervan een kwestie van vijf minuten is.

Hoe de launcher te repareren
Hoe de launcher te repareren

Het is nodig

Besturingssysteem Windows Seven

instructies:

Stap 1

Als u nog niet bekend bent met het besturingssysteem van de Windows-lijn en niet weet wat voor paneel het is, dan kan het worden omschreven als een direct startpaneel voor programma's die op dit paneel zullen staan. Kortom, het systeem zelf heeft een Start-menu, in het gedeelte Programma's waarvan u snelkoppelingen kunt vinden naar alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Maar het vinden van de juiste snelkoppeling tussen enkele tientallen tabbladen duurt meer dan een minuut. U kunt eventuele snelkoppelingen op Snel starten plaatsen.

Stap 2

Om de Quick Launch te herstellen, moet u de weergave van het paneel in de onderste regel activeren met het Start-menu. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op de taakbalk. Er verschijnt een contextmenu voor je, schakel het item "Dock the taskbar" uit. Klik op het item "Panelen", selecteer in de vervolgkeuzelijst het item "Werkbalk maken".

Stap 3

Kopieer de volgende regel naar je klembord:

% appdata% MicrosoftInternet ExplorerSnel starten

In het dialoogvenster "Nieuwe werkbalk" dat wordt geopend, klikt u op de adresbalk, plakt u de regel die u van tevoren hebt gekopieerd en drukt u vervolgens op Enter. Een regel voor het maken van een map verschijnt onderaan dit venster, u hoeft alleen maar op de knop "Map selecteren" te klikken. Na deze actie verschijnt het gewenste paneel op de taakbalk.

Stap 4

Nu kunt u de weergave-instellingen van dit paneel aanpassen. Hoogstwaarschijnlijk zult u het erg handig vinden om programmapictogrammen weer te geven zonder handtekeningen. Om deze optie te activeren, moet u met de rechtermuisknop op het snelstartpaneel klikken en de items "Toon handtekeningen" en "Toon titel" uitschakelen.

Stap 5

Standaard worden in dit paneel de volgende pictogrammen weergegeven: "Internet Explorer", "Alle vensters minimaliseren", "Schakelen tussen vensters" en "Outlook". Deze pictogrammen of sommige ervan kunnen worden verwijderd door alleen de noodzakelijke toe te voegen. Klik met de rechtermuisknop op Snel starten en selecteer Map openen. Kopieer alle snelkoppelingen van de programma's die je nodig hebt naar de geopende map.

Populair per onderwerp