Hoe De Launcher Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe De Launcher Te Verplaatsen
Hoe De Launcher Te Verplaatsen

Video: Hoe De Launcher Te Verplaatsen

Video: Hoe De Launcher Te Verplaatsen
Video: How to customize , add Icons in Desktop || add icon in Home || Don’t forget to subscribe 2024, April
Anonim

Meestal bevindt het paneel met de startknop zich onderaan het scherm. Maar wat als u het naar een andere locatie verplaatst? Plots wordt het handiger en ziet het er interessanter uit. Hoe je dat doet?

Hoe de launcher te verplaatsen
Hoe de launcher te verplaatsen

instructies:

Stap 1

Kies een locatie voor de taakbalk. U kunt het op dezelfde plaats laten staan of het op dezelfde manier verplaatsen als een soortgelijk paneel in andere besturingssystemen, zoals Linux en Apple Mac OS, d.w.z. aan de boven-, rechter- of linkerrand van het scherm. U kunt de startbalk ook verbergen. Het verschijnt alleen wanneer u de muiscursor over de locatie beweegt. Dus om elke taak te voltooien, moet je een duidelijk geformuleerd doel hebben. Als u hebt besloten, gaat u verder met de implementatie ervan. Als dat niet het geval is, probeer dan gewoon het paneel naar andere plaatsen te verplaatsen - plotseling zal er begrip komen in het proces van actie.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van de taakbalk. Er verschijnt een menu voor je. Selecteer daarin "Eigenschappen". Klik er één keer op met de linkermuisknop. Daarna ziet u een ander menu dat op het scherm verschijnt. Het wordt Taakbalk en Eigenschappen van het Startmenu genoemd. Klik eenmaal op het tabblad "Taakbalk". Als dit tabblad al actief is, hoeft u er niet meer op te klikken. Hier ziet u verschillende eigenschappen van de taakbalk. In dit geval bent u geïnteresseerd in "Positie van de taakbalk op het scherm" en "Dock the taskbar".

Stap 3

Verwijder het vinkje uit het vakje naast "Dock the taskbar" als dit is aangevinkt. Kies uit vier opties. U kunt de startbalk naar beneden, naar boven, naar rechts of links van het scherm verplaatsen. Klik eenmaal met de linkermuisknop op de pijl naast de huidige positie van de taakbalk.

Stap 4

Kies een van de bovenstaande vier opties. Vink daarna het vakje naast "Dock the taskbar" aan, zodat het nergens anders heen gaat zonder uw toestemming. Klik vervolgens op de knop "Toepassen". De taakbalk zal bewegen. Kijk of deze optie bij je past. Zo niet, voer dan de bovenstaande stappen opnieuw uit totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Aanbevolen: