Hoe Een Clan Te Promoten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Clan Te Promoten?
Hoe Een Clan Te Promoten?

Video: Hoe Een Clan Te Promoten?

Video: Clash of Clans - WTF Level 7 clan INSTANTLY!? 2022, December
Anonim

Een van de centrale elementen van de meeste moderne MMORPG's is het clansysteem. In MMO-games fungeert de clan als de belangrijkste organisatievorm van de in-game community. Een clan heeft in de regel bepaalde taken en een invloedssfeer. Sterke en talrijke clans strijden met elkaar en voeren langdurige oorlogen, bestaande uit spannende en spectaculaire duels. Spelen in een sterke clan is erg interessant. Dat is de reden waarom de meeste spelers in sterke gemeenschappen willen komen, en beginnende leiders vragen zich af hoe ze een clan kunnen promoten en sterk kunnen maken.

Hoe een clan te promoten?
Hoe een clan te promoten?

Het is nodig

  • - elke browser;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Creëer clanattributen. Ontwerp een uniek logo. Het is raadzaam om het embleem in verschillende resoluties te gebruiken: voor plaatsing als logo van een clansite, voor plaatsing in handtekeningen op forums, voor gebruik in het spel, als dit is toegestaan ​​door de client- en serversoftware van het spel. Bedenk een originele, klinkende slogan die de aandacht trekt. Bedenk een korte pakkende slogan om in het spel te gebruiken.

Stap 2

Ontwikkel een clancharter. Het moet spelkwesties duidelijk regelen, zoals de verdeling van geroofde items, houding ten opzichte van eenzijdige tegenstanders, neutrale spelers, het bedrag en de procedure voor het betalen van eventuele belastingen, de volgorde van uitgifte van items aan groepsleiders vanuit de clanopslag. Het charter moet in gelijke mate rekening houden met de belangen van alle leden van de clan.

Stap 3

Maak een clansite. Plaats er basisinformatie over de clan en zijn charter op. Publiceer het laatste clannieuws op de website. Vul uw site met interessante spelinhoud om de aandacht van bezoekers te trekken. U kunt een website maken op uw eigen hosting met behulp van elk populair CMS zoals Drupal of Joomla. U kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheden van gespecialiseerde services, bijvoorbeeld clan.su.

Stap 4

Maak een clanforum. Maak een open sectie op het forum voor het plaatsen van aanvragen om lid te worden van de clan, evenals een sectie voor diplomatieke interacties. Publiceer in de sectie voor aanvragen het clancharter. Maak een privégedeelte voor communicatie tussen clanleden.

Stap 5

Promoot je clan in het spel. Stel indien mogelijk het ontworpen clanembleem in als een clanbadge in de game. Stuur regelmatig informatie over de clan naar de in-game chat. Voeg in je berichten een link toe naar de website en het forum van de clan. Vraag clanleden om het adres van de clanwebsite in hun karaktertitels te zetten. Als de personages in het spel toegang hebben tot de handelsmodus, als er vrije tijd is, schakelt u het personage over naar de modus voor het verkopen van items, waarbij u in de beschrijving het adres van de site of het forum van de clan aangeeft.

Stap 6

Promoot de clan op de sites en forums van spelbronnen. Er zijn grote Russischtalige gameforums, bijvoorbeeld forums.goha.ru. In de regel bevatten ze secties van de community's van spelers van de meest populaire online games. Maak onderwerpen met een beschrijving van de clan in de juiste secties van de forums van gaminggemeenschappen. Maak onderwerpen met aankondigingen van werving voor de clan, onderwerpen met nieuws en beschrijvingen van de prestaties van de clan. Vraag clanleden die communiceren over dergelijke bronnen om informatie over de clan in hun handtekening te zetten. Het is goed als de handtekening een link bevat naar de website van de clan en het embleem.

Populair per onderwerp