Stoombeveiliging Inschakelen

Inhoudsopgave:

Stoombeveiliging Inschakelen
Stoombeveiliging Inschakelen

Video: Stoombeveiliging Inschakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: EMCI Register | NJI | CE Webinar | AC systemen 2023, Januari-
Anonim

Steam Guard kan een extra beschermingslaag voor uw Steam-account bieden om te voorkomen dat uw account wordt gestolen om spam te verzenden of aan een andere gebruiker te verkopen. Om Steam Guard in te schakelen, moet u de ondersteuning ervan activeren via het menu van de servicetoepassing.

Stoombeveiliging inschakelen
Stoombeveiliging inschakelen

instructies:

Stap 1

Steam Guard blokkeert alle pogingen om in te loggen op uw Steam-account vanaf niet-geautoriseerde computers, d.w.z. in feite kunt u uw account en games erop alleen op een van de computers uitvoeren. Deze optie wordt gebruikt om het risico op diefstal van je account en games die je ermee hebt gekocht te verkleinen.

Stap 2

Werk je Steam bij naar de nieuwste beschikbare versie. Meestal wordt de update automatisch uitgevoerd, maar u moet een extra controle uitvoeren via de link "Controleren op updates" in het programmavenster. Om Steam Guard te activeren, moet de nieuwste versie van de software worden gebruikt.

Stap 3

Bevestig het e-mailaccount dat aan uw account is gekoppeld. Klik hiervoor op het gedeelte "Instellingen". Als het adres nog niet is bevestigd, klikt u op de knop "Bevestigen" en gaat u vervolgens naar het account van de e-mailservice die u gebruikt. Voer de code die in het bericht is ontvangen in het daarvoor bestemde veld van de Steam-client in om te bevestigen dat jij degene bent die inlogt op je account.

Stap 4

Start Steam opnieuw en ga terug naar het gedeelte "Instellingen". Als de e-mailbinding is gelukt, ziet u de status "Bevestigd" naast de regel met uw e-mailadres.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Account" en selecteer "Beheer Steam Guard". Vink het vakje naast "Beveiliging inschakelen" aan om de modus te activeren en klik vervolgens op "OK".

Stap 6

Steam Guard is nu ingeschakeld. Om nu naar je Steam-account op een andere computer te gaan, moet je de autorisatie doorlopen met je mailbox. Wanneer u probeert in te loggen op uw account vanaf een nieuw apparaat, ontvangt u een e-mailmelding met een code voor autorisatie van dezelfde computer waarop toegang wordt uitgevoerd.

Populair per onderwerp