Hoe Desert Fox Te Starten?

Inhoudsopgave:

Hoe Desert Fox Te Starten?
Hoe Desert Fox Te Starten?

Video: Hoe Desert Fox Te Starten?

Video: 5 Secret Reward Items (Super Animal Royale) 2022, December
Anonim

Vaak zijn er problemen met het starten en installeren van games op een personal computer. Een van deze spellen is Desert Fox. Dit is een strategie waarmee gebruikers tijdens de patriottische oorlog kunnen spelen, alle mogelijkheden van het spel kunnen gebruiken en de situatie kunnen analyseren.

Hoe te beginnen
Hoe te beginnen

Het is nodig

een schijf met een spel

instructies:

Stap 1

Om dit spel te kunnen spelen, moet het eerst op een pc zijn geïnstalleerd. Vergelijk eerst de kenmerken die nodig zijn voor dit spel. Ze staan ​​meestal op de achterkant van de doos waarin de schijf zat. Als dergelijke gegevens niet beschikbaar zijn, kijk dan op internet. Er zijn een groot aantal sites die verschillende games beoordelen.

Stap 2

Als alle systeemparameters correct zijn, gaat u verder met de installatie. Plaats de game-cd in het computerstation en wacht tot het automatisch wordt gestart. Klik vervolgens op de knop "Installeer het spel". De installatiewizard verschijnt voor u. Klik op de knop "Volgende". Selecteer de lokale schijf waarop deze game wordt geïnstalleerd. Het is het beste om meerdere lokale schijven op een pc te maken, waarvan er één games zal installeren en de andere lokale schijf programma's en het besturingssysteem.

Stap 3

Wacht tot het spel volledig op je computer is geïnstalleerd. Zodra het installatieproces is voltooid, zal het systeem u hiervan op de hoogte stellen. Als u extra programma's moet installeren, klikt u op de knop "Volgende" of "Installeren". Vervolgens verschijnt een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad van de computer. Klik op deze snelkoppeling om het spel te starten. Vanuit het startmenu kun je het spel op dezelfde manier starten.

Stap 4

Zodra de game wordt gelanceerd, zullen er verschillende video's van het bedrijf starten en kunnen er ook enkele kleine advertenties zijn. Om dit alles over te slaan drukt u op "Spatie" of de Enter-knop. Het gebeurt vaak wanneer je een video niet kunt overslaan en je hem tot het einde moet kijken. Zodra het spel volledig is geladen, kun je het in volwaardige modus spelen, hetzij als een regulier bedrijf of in een gevecht met andere spelers op internet.

Populair per onderwerp