Hoe Een 1c-onderneming Op Te Zetten In

Inhoudsopgave:

Hoe Een 1c-onderneming Op Te Zetten In
Hoe Een 1c-onderneming Op Te Zetten In

Video: Hoe Een 1c-onderneming Op Te Zetten In

Video: 3 Eigen Bedrijven Die Jij NU Kan Starten ZONDER GELD (WINSTGEVEND!) 2022, December
Anonim

Zeker, als u een 1c enterprise-gebruiker bent, heeft u deze moeilijke vraag. In feite is er een enorm aantal instellingen die gemaakt kunnen worden in 1C. Het is belangrijk om te beslissen wat u van dit systeem wilt.

Hoe een 1c-onderneming op te zetten
Hoe een 1c-onderneming op te zetten

Het is nodig

1c onderneming

instructies:

Stap 1

Typische bewerkingen instellen Het doel van deze modus is om snel hetzelfde type bewerkingen in te voeren. Als je het niet vanaf het begin hebt gebruikt, kun je het later gebruiken als je het onder de knie hebt, omdat het handmatig invoeren van een bewerking niet verschilt van een typische bewerking. En toch kunt u bij het invoeren van de beginsaldi standaardbewerkingen gebruiken als er een groot aantal analytische boekhoudkundige objecten is.

Stap 2

Opzetten van correcte boekingen. Dit is een extra functie van 1C: Enterprise, die dient om de ingevoerde bewerkingen van de positie van de geaccepteerde boekhoudmodus te regelen. In feite vullen gebruikers de lijst met correcte transacties meestal niet in en gebruiken ze deze modus niet. U kunt de lijst invullen op basis van de bewerkingen die al in het systeem zijn ingevoerd - dit is een eenvoudig proces dat na een tijdje kan worden gebruikt.

Stap 3

Invoeren van inkomende saldi. Hier is het noodzakelijk om de beginsaldi in te voeren vanaf het moment van aanvang van de boekhouding. Als u net begint met het bijhouden van gegevens, is het raadzaam om eerst operaties in te voeren die de vorming van het toegestane kapitaal van de onderneming weerspiegelen, enz. Alle inkomende saldi worden ingevoerd als normale transacties.

Stap 4

Handelssaldi invoeren. Naast het invoeren van rekeningsaldi, is het ook belangrijk om handelssaldi in het systeem in te voeren. In de configuraties worden documenten geleverd die dienen voor het invoeren van saldi, die de registers vullen met initiële gegevens. Bovendien kunnen ze boekingen genereren voor het invoeren van beginsaldi op rekeningen. Deze eigenschap is ook belangrijk om rekening mee te houden bij het invoeren van residuen.

Populair per onderwerp