Een Programma Volledig Verwijderen Uninstall

Inhoudsopgave:

Een Programma Volledig Verwijderen Uninstall
Een Programma Volledig Verwijderen Uninstall

Video: Een Programma Volledig Verwijderen Uninstall

Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2022, December
Anonim

In het Windows-besturingssysteem gaat de installatie van het programma gepaard met het maken van veel vermeldingen in verschillende mappen en het systeemregister. Wanneer u het programma verwijdert, wordt de meeste informatie verwijderd, maar sommige bestanden blijven behouden. Om goede systeeminstellingen te behouden, moeten deze bestanden worden verwijderd.

Een programma volledig verwijderen uninstall
Een programma volledig verwijderen uninstall

Het is nodig

  • - Hulpprogramma verwijderen;
  • - CCleaner-hulpprogramma;

instructies:

Stap 1

De logica van het Windows-besturingssysteem is zodanig dat bij frequente installatie en verwijdering van programma's onnodige bestanden zich ophopen vanwege de slechte prestaties van het standaard Windows-verwijderprogramma. Dit leidt tot een toename van de omvang van het systeemregister en de opstarttijd, en de kans op crashes neemt toe.

Stap 2

Om het programma en alle sporen van zijn aanwezigheid op de computer te verwijderen, moet u software van derden gebruiken in plaats van het standaard Windows-verwijderprogramma. In het bijzonder doet de Uninstall Tool erg goed werk bij het verwijderen van programma's; het is te vinden op het internet.

Stap 3

Voer het hulpprogramma uit. Zoek degene die u gaat verwijderen in de lijst met geïnstalleerde programma's die wordt geopend. Selecteer het met de muis en selecteer vervolgens het item "Verwijder het geselecteerde programma" in de linkerkolom van het programma. Bevestig in het volgende venster de verwijdering. Het verwijderingsproces begint, na voltooiing zal het programma het register en de computermappen scannen op de aanwezigheid van bestanden van het verwijderde programma.

Stap 4

Aan het einde van de scan verschijnt een bericht met een lijst met gevonden bestanden, u wordt gevraagd om het verwijderen ervan te bevestigen. Daarna worden alle sporen van het programma van de computer verwijderd. Het programma werkt zeer betrouwbaar en snel, daarom kan het worden aanbevolen als vervanging voor het standaard Windows-verwijderprogramma.

Stap 5

Aangezien verschillende fouten zich voortdurend ophopen in Windows, moeten ze periodiek worden verholpen. Gebruik hiervoor het hulpprogramma CCleaner. Hiermee kunt u uw computer opschonen van oude bestanden, het register repareren, het is handig om het te gebruiken om de opstartmap te controleren. Het hulpprogramma is te vinden op internet.

Stap 6

Om het register op te schonen en de fouten op te lossen, start u CCleaner en selecteert u het item "Register" in het menu. Laat alle items gemarkeerd in het menu dat verschijnt ongewijzigd, klik op de knop "Zoeken naar problemen". Het programma controleert het register en geeft informatie weer over de gevonden fouten. Klik vervolgens op de knop "Repareren". Selecteer in het venster dat verschijnt de optie om de back-up op te slaan. Nadat het volgende venster verschijnt, klikt u op de knop "Gemarkeerd repareren", alle fouten worden geëlimineerd.

Populair per onderwerp