Hoe Maak Je Een Vinger?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vinger?
Hoe Maak Je Een Vinger?

Video: Hoe Maak Je Een Vinger?

Video: DIY - Lange vingers 2022, December
Anonim

Fingerboard is een vrij nieuw entertainment en hobby, dat, ondanks zijn exotisme en nieuwigheid, al honderdduizenden fans over de hele wereld heeft gevonden. Veel mensen zijn geïnteresseerd in een miniatuurvingerskateboard en trucs die ermee kunnen worden uitgevoerd, maar niet iedereen weet waar dit dure speelgoed te krijgen is, en velen kunnen het zich simpelweg niet veroorloven. Toch moet je jezelf het plezier van het bezitten van een toets niet ontzeggen - het is niet moeilijk om hem zelf te maken.

Hoe maak je een vinger?
Hoe maak je een vinger?

Het is nodig

puzzel, schuurpapier, vijl, schaar, superlijm, aansteker, houten liniaal, glas kokend water, blanke lak, viltstift, potlood, skateboardtekening, rubber

instructies:

Stap 1

Neem een ​​houten liniaal en teken de omtrek van de toets erop met een potlood. De lengte moet 9,5 cm zijn.Zaag het bovenste en onderste halfronde deel van het bord uit met een decoupeerzaag en breng de halve cirkels in een nette staat met een vijl. Vorm ook met een vijl aan de zijkanten concaaf (plooien langs de randen van het bord).

Stap 2

Bepaal waar het bord aan de voor- en achterkant zal vouwen. Markeer de vouwen met een potlood en vijl ze lichtjes. Laat het bord daarna in een glas kokend water zakken, trek het eruit en breek de vouwen lichtjes. Droog ze op een aansteker en giet indien nodig superlijm in de resulterende scheuren.

Stap 3

Als het bord droog is en de vouwen zijn gefixeerd, schilder je het met verf of viltstiften in één felle kleur. Knip met fijn schuurpapier de omtrek van het bord uit en lijm het amaril op de voorkant.

Stap 4

Open nu de eerder gevonden afbeelding met tekening op een skateboard en print deze op een kleurenprinter. Knip het geprinte ontwerp uit, lijm het op de achterkant van de onderkant van het bord, lak het vervolgens met blanke lak en laat het drogen.

Stap 5

Als de toets droog is, begin je met het maken van de wielen en ophanging.

Gebruik hiervoor een elastische band, waaruit de schokbrekers ongeveer 1 bij 1 cm groot zijn. Op elke schokbreker moet een as worden gelijmd - gebruik hiervoor twee stokjes die zijn afgezaagd uit een rond potlood van elk ongeveer 2 cm lang.

Stap 6

Om wielen te maken, snijdt u 8 cirkels met een diameter van 0,3 cm uit een liniaal en lijm ze in paren om wielen te maken.

Stap 7

Lijm de as aan het elastiek en de wielen aan de as.

Je toets is klaar.

Populair per onderwerp