Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het HTC-scherm

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het HTC-scherm
Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het HTC-scherm

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het HTC-scherm

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Van Het HTC-scherm
Video: Android Guide - How to Take a Screenshot on HTC 2023, December
Anonim

Via de systeemfuncties kunt u screenshots maken van uw HTC-smartphone zonder extra applicaties te installeren. Mogelijk moet u een screenshot maken als u een soort melding op het scherm wilt weergeven of informatie wilt delen over een applicatie of een nummer dat momenteel op uw apparaat wordt afgespeeld.

Hoe maak je een screenshot van het HTC-scherm
Hoe maak je een screenshot van het HTC-scherm

instructies:

Stap 1

Om een screenshot te maken op HTC, gebruik je de speciale sneltoets op je apparaat. Om dit te doen, drukt u op de aan / uit-knop aan de bovenkant van uw apparaat. Houd tegelijkertijd met de aan / uit-knop de centrale knop van het apparaat ingedrukt.

Stap 2

Als de bewerking correct is uitgevoerd, verschijnt de gewenste afbeelding in de applicatie "Galerij" van de smartphone. Klik op de bijbehorende snelkoppeling in het hoofdmenu en ga naar het album "Foto's" van het apparaat. Deze map bevat alle schermafbeeldingen die u maakt. U kunt de afbeeldingsgegevens naar een computer kopiëren of delen met behulp van een clientprogramma voor uw berichtenservice of sociaal netwerk.

Stap 3

Als uw mobiele telefoon geen toetsen aan de onderkant van de ring heeft, probeer dan een combinatie van de aan/uit- en volume-omlaagtoetsen. Nadat u hebt geklikt, kunt u de bijbehorende galerijmap controleren. Als de snapshot met succes is gemaakt, ziet u een speciale animatie en hoort u een klikgeluid om u te laten weten dat de snapshot is gelukt.

Stap 4

Om een screenshot te maken, kunt u ook toepassingen van derden gebruiken die beschikbaar zijn in de Play Market Android. Als je geen screenshot kunt maken met standaard HTC-tools, ga dan naar de Play Market-programmamanager met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad of in het hoofdmenu van het apparaat.

Stap 5

Voer de zoekopdracht "Screenshot" in de zoekbalk voor applicaties in en selecteer degene die u het leukst vindt uit de resultaten. Bestudeer de beschrijvingen van de programma's, die u kunnen vertellen hoe u een screenshot kunt maken. Klik op de knop "Installeren" en wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 6

Start het programma met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad is gemaakt en ga naar het gedeelte "Instellingen" om een combinatie van knoppen in te stellen die verantwoordelijk zijn voor het maken van een screenshot. Nadat u de instellingen heeft gemaakt, minimaliseert u de toepassing en houdt u de opgegeven toetsencombinatie ingedrukt. Alle gegenereerde schermafbeeldingen worden ook in het gedeelte "Galerij" van de smartphone geplaatst.

Aanbevolen: