Excel Versnellen?

Inhoudsopgave:

Excel Versnellen?
Excel Versnellen?

Video: Excel Versnellen?

Video: Excel Versnellen?
Video: Excel Tabellen erstellen - Grundkurs Excel 2024, Mei
Anonim

Het werk van elke applicatie, evenals het hele besturingssysteem, kan worden versneld. Dit geldt niet alleen voor de prestaties, maar ook voor het verkorten van de tijd die nodig is om een bepaalde bewerking uit te voeren.

Excel versnellen?
Excel versnellen?

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Selecteer in de Microsoft Office Excel-instellingen het item voor het bewerken van de opdracht. Maak macro's met de bewerkingen die u het vaakst uitvoert, ze werken als een sjabloon. Houd er rekening mee dat u op deze manier niet alleen de tijd kunt verkorten voor het uitvoeren van hetzelfde type procedures in Excel, maar ook in alle andere Microsoft Office-toepassingen.

Stap 2

U kunt op speciale sites en fora ook vooraf enkele standaardhandelingen van internet downloaden. Ze worden vaak als een hele set gedownload. Let vóór het downloaden ook goed op voor welke versie van de software ze bedoeld zijn.

Stap 3

Download en installeer plug-ins voor het zoeken en vervangen van gegevens voor Microsoft Office Excel, dit zal uw tijd aanzienlijk verkorten bij het bekijken van het document om de items te vinden die u nodig hebt. Deze plug-ins hebben de functie van een geavanceerde optie voor het vinden en vervangen van elementen, wat ze onderscheidt van vergelijkbare standaardacties die standaard in dit programma zijn opgenomen.

Stap 4

Download de plug-in om duplicaten automatisch uit een document te verwijderen, dit geldt ook voor andere editors in Microsoft Office. Dit is met name handig in gevallen waarin u extra spaties moet verwijderen, meestal wordt de weergave van niet-afdrukbare tekens gebruikt, maar als de tekst groot is, is het zoeken behoorlijk moeilijk.

Stap 5

Raadpleeg vaker de thematische forums gewijd aan Microsoft Office Excel om meer te weten te komen over de aanwezigheid van geïnstalleerde add-ons die u zullen helpen de tijd op het werk met het bewerken van boeken en documenten aanzienlijk te verminderen. Voordat u plug-ins installeert, moet u de gedownloade elementen controleren op virussen en schadelijke code. Vertrouw ook geen twijfelachtige sites en inhoud met negatieve gebruikersrecensies.

Aanbevolen: