Een Webcam Omdraaien

Inhoudsopgave:

Een Webcam Omdraaien
Een Webcam Omdraaien

Video: Een Webcam Omdraaien

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Convert laptop Webcam to USB webcam 2023, Februari
Anonim

Soms wordt de gebruiker van een personal computer, naar het lijkt, geconfronteerd met onoplosbare taken. Maar de computer is uitgevonden door een persoon, hij kan respectievelijk een specifiek probleem oplossen. Draai bijvoorbeeld de afbeelding die je via je webcam ontvangt.

Een webcam omdraaien
Een webcam omdraaien

Het is nodig

Skype-programma

instructies:

Stap 1

Controleer allereerst de verbinding tussen uw webcam en uw computer en of Skype deze detecteert. Om dit te doen, start u het programma door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad en probeert u iemand uit uw contactenlijst te bellen. Om het volume van de stem van uw microfoon te testen, drukt u op de belknop voor de persoon Echo (Skype-testcontact).

Stap 2

Als je de camera niet hebt gevonden, ga dan naar "Apparaatbeheer" en controleer of er een regel staat met de naam van de webcam. Om deze toepassing op te roepen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en klikt u op de regel met dezelfde naam. Als er geen geïnstalleerde stuurprogramma's zijn, probeer ze dan vanaf de schijf te installeren of download ze van de officiële website.

Stap 3

Ga dan naar het programma, klik op het menu "Extra" en selecteer "Instellingen". Ga in het geopende venster naar "Video-instellingen". Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Webcam-instellingen".

Stap 4

Zoek in het instellingenvenster dat wordt geopend voor de afbeelding die is ontvangen van het webapparaat de regels Image Mirror Flip en Image Vertical Flip. Selecteer de gewenste optie door het vakje naast dit item aan te vinken en klik op de knop "OK" om het venster te sluiten en de wijzigingen op te slaan.

Stap 5

U kunt het resultaat van de aangebrachte wijzigingen controleren in het blok "Video-instellingen". Navigeer ernaartoe en kijk naar het venster dat de status van uw webapparaat weergeeft. Als er geen veranderingen worden waargenomen, sluit u het programma en begint u opnieuw.

Stap 6

In sommige gevallen wordt het aanbevolen om de configuratiebestanden van de webcam bij te werken, hiervoor is een herstart vereist. Druk op de aan/uit-knop op uw toetsenbord en selecteer "Opnieuw opstarten" of gebruik de standaard computeruitschakelapplet in het menu "Start". Nadat de computer is opgestart, start u Skype en controleert u de wijzigingen.

Populair per onderwerp