Hoe De Proxyserver Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Proxyserver Te Achterhalen?
Hoe De Proxyserver Te Achterhalen?

Video: Hoe De Proxyserver Te Achterhalen?

Video: Hoe De Proxyserver Te Achterhalen?
Video: How to fix "Unable to connect to the proxy server" error 2024, April
Anonim

De noodzaak om een proxyserver te gebruiken bij het werken in een netwerk kan verschillende redenen hebben. Meestal is het verbonden om zijn eigen anonimiteit te waarborgen - in het geval dat de gebruiker zijn echte IP-adres niet op de bezochte bronnen wil achterlaten.

Hoe de proxyserver te achterhalen?
Hoe de proxyserver te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat er verschillende soorten proxyservers zijn. De eerste is transparante proxy's. Ze verbergen uw echte IP-adres niet (het kan gemakkelijk worden geïdentificeerd), maar laten hun eigen IP-adres achter wanneer u internetbronnen bezoekt. Ze zijn handig om te gebruiken als je op een bepaalde bron door ip bent "verbannen". Je hebt geen anonimiteit nodig, maar de mogelijkheid om de site te betreden. In dit geval zijn transparante proxy's de meest optimale oplossing, omdat ze veel sneller werken dan andere opties.

Stap 2

Het tweede type zijn anonieme proxy's. Ze verbergen echt je echte ip, maar tegelijkertijd is het mogelijk om te bepalen dat je een proxy gebruikt. Tegelijkertijd kan het feit van dergelijk gebruik argwaan wekken - bijvoorbeeld bij het winkelen in online winkels.

Stap 3

De derde categorie servers is elite, of zeer anoniem. Ze verschillen doordat het onmogelijk is om het feit van hun gebruik vast te stellen. Volg deze link om te controleren hoe veilig uw proxy is: https://www.all-nettools.com/toolbox/proxy-test.php? Je krijgt alle informatie te zien: het door de server bepaalde ip-adres en de aan- of afwezigheid van een proxy. Als je via een tussenliggende server werkt, maar deze wordt niet gevonden, dan gebruik je een elite proxy.

Stap 4

Wanneer u via een proxyserver werkt, moet u zich ervan bewust zijn dat deze geen absolute anonimiteit biedt. Er zijn manieren om uw echte ip-adres te achterhalen met behulp van java-scripts - wanneer u een pagina met zo'n script opent, wordt uw echte adres direct verzonden, waarbij de proxy wordt omzeild. Om u hiertegen te beschermen, moet u uw firewall correct configureren. Verbied in het bijzonder elke toegang tot het netwerk niet via de proxy die is opgegeven in de instellingen. Om anonimiteit te garanderen, schakelt u cookies uit, schakelt u ActiveX, Java en actieve scripting uit.

Stap 5

Waar vind ik een goede proxyserver? U kunt zowel gratis lijsten als betaalde lijsten gebruiken. Het nadeel van de eerste methode is dat gratis proxy's meestal niet langer dan een paar uur "leven". Hoewel er enkele zijn die wekenlang werken, is dit zeldzaam. Om een geschikte optie te vinden, volg deze link: https://spys.ru/proxies/ of gebruik de diensten van deze dienst: https://hideme.ru/proxy-list/. De tweede optie is handig omdat u hiermee kunt zoeken naar proxy's voor het

Aanbevolen: