Hoe Maak Je Een Doorschakeling In Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Doorschakeling In Outlook
Hoe Maak Je Een Doorschakeling In Outlook

Video: Hoe Maak Je Een Doorschakeling In Outlook

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Microsoft Outlook | Create a Poll in Outlook 2023, Februari
Anonim

Het instellen van het doorsturen van inkomende e-mailberichten in de Outlook-toepassing die is opgenomen in de Microsoft Office-suite vereist geen tussenkomst van extra software en kan worden uitgevoerd met behulp van de standaardtools van het programma.

Hoe maak je een doorschakeling in Outlook
Hoe maak je een doorschakeling in Outlook

Het is nodig

Microsoft Outlook geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste manier om het doorsturen van inkomende berichten in te stellen. Roep hiervoor het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de Microsoft Outlook-link uit en start de applicatie. Vouw het menu "Service" in de bovenste werkbalk van het programmavenster uit en selecteer "Accountinstellingen". Ga naar het tabblad "E-mail" van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer uw accountnaam.

Stap 2

Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Wijzigen" te klikken en gebruik de knop "Overige instellingen". Schrijf het adres van de mailbox waarnaar u de mail wilt omleiden in de regel "Antwoordadres" en sla de wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 3

Een alternatieve methode voor het doorsturen van berichten is het maken van een nieuwe Outlook-toepassingsregel. Selecteer het item "Mail" in het navigatiedeelvenster en open het menu "Extra" in het bovenste deelvenster van het programmavenster. Selecteer het item "Regels en waarschuwingen" en selecteer de map "Inbox" in de map "Wijzigingen op map toepassen" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Gebruik de opdracht Regel maken en selecteer de optie Berichten controleren bij ontvangst in de groep Beginnen met een lege regel. Sla de wijzigingen op door op de knop Volgende te klikken en pas de selectievakjes toe in de vereiste regels van de voorwaarden voor het filteren van e-mailberichten in het volgende dialoogvenster "Stap 1". Vouw de link van de onderstreepte regel uit in het nieuwe dialoogvenster Stap 2 en vul de vereiste informatie in voor de regel die u maakt.

Stap 5

Bevestig uw keuze door op "Volgende" te klikken en schakel het selectievakje in de "Doorsturen naar:" Ontvangers of distributielijst "regel van het" Stap 1 "venster in. Vouw het item "Ontvangers of mailinglijst" in het venster "Stap 2" uit en selecteer de gewenste ontvanger in de directory door te dubbelklikken. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken en tweemaal op Volgende te klikken. Schrijf de gewenste naam voor de gemaakte regel in het venster "Stap 1" en sluit de toepassing af.

Populair per onderwerp