Een Acer-laptop Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Acer-laptop Kiezen
Een Acer-laptop Kiezen

Video: Een Acer-laptop Kiezen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Disassemble a Laptop Acer Aspire E15 Series E5 Upgrade RAM HDD Cleaning Cooling Fan 2023, Februari
Anonim

Mobiele computers worden steeds populairder. Velen vinden het moeilijk om door het brede scala aan aangeboden producten te navigeren. Er zijn veel parameters waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste laptop.

Een Acer-laptop kiezen
Een Acer-laptop kiezen

instructies:

Stap 1

Als u voor mobiele computers van Acer hebt gekozen, begin dan met het bekijken van de bestaande modellen op http://www.acer.ru/ac/ru/RU/content/group/notebooks. Als u het moeilijk vindt om door de site te navigeren, selecteert u de optimale laptopspecificaties die bij u passen.

Stap 2

Begin met het kiezen van de diagonaal van uw mobiele computerscherm. Werk je niet met 3D graphics en behoor je niet tot de categorie gamers, koop dan geen laptop met een diagonaal van 17 inch of meer. Deze computers zijn vrij omvangrijk en zwaar. In de regel is hun batterijduur iets lager dan die van vergelijkbare modellen met een kleiner scherm. De optimale schermgrootte is 14-16 inch.

Stap 3

De technische kenmerken van een laptop zijn de belangrijkste parameters voor het kiezen van een dergelijk apparaat. In dit geval hangt het allemaal af van het doel van het gebruik van de computer. Om op internet te surfen en de eenvoudigste kantoorapplicaties te draaien, moet je geen krachtige laptop kopen. Voor dergelijke doeleinden is een dual-coreprocessor en 2-3 GB RAM voldoende.

Stap 4

Als je met zware programma's moet kunnen werken, kun je beter een mobiele pc kiezen die is uitgerust met een centrale verwerkingseenheid met 3-4 cores. De hoeveelheid RAM mag in dit geval niet minder zijn dan 4 GB.

Stap 5

Bedenk waar u uw mobiele computer gaat gebruiken. Let in dit geval op kenmerken zoals batterijduur en gewicht van het apparaat. Onder de moderne modellen van Acer-laptops zijn er computers die relatief licht en compact zijn, voornamelijk ontworpen voor kantoortaken.

Stap 6

Let op het ontwerp van de laptop. Controleer of het aanraakscherm comfortabel voor u is. Vergeet niet de beschikbaarheid van een webcam en poorten voor het aansluiten van externe apparaten te controleren. Idealiter zou de laptop VGA- en HDM-kanalen moeten hebben. Hiermee kunt u uw computer aansluiten op de meeste moderne beeldschermen.

Populair per onderwerp