Een Datum Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Datum Verwijderen In Photoshop
Een Datum Verwijderen In Photoshop

Video: Een Datum Verwijderen In Photoshop

Video: Een Datum Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat de op de foto gestempelde opnamedatum moet worden verwijderd. De eenvoudigste manier om dit te doen, is natuurlijk door de afbeelding bij te snijden en het midden te selecteren. Maar dit kan niet altijd worden gedaan. Als de datum op het onderwerp zelf staat, dan vertellen we je hoe je de datum in Photoshop verwijdert zodat deze volledig onzichtbaar is.

Een datum verwijderen in Photoshop
Een datum verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Kijk eens naar de foto. Er kunnen twee methoden worden gebruikt om de jaarnummers te verwijderen. In de eerste zullen we een rechthoekig stuk blauwe lucht selecteren dat zich naast de nummers bevindt en dit op de plaats plakken waar de nummers zich bevinden. Omdat de algehele toon vrij gelijkmatig is, zal zo'n ingelijmde rechthoek bijna onzichtbaar zijn.

Stap 2

Bij de tweede methode kunt u het gereedschap Patch gebruiken door de nummers te selecteren en de selectie te verplaatsen naar een schone, zonder nummers, blauwe luchttoon. Als we de muis loslaten, zullen we zien dat de cijfers op de blauwe achtergrond er niet meer zijn, in plaats daarvan is de achtergrond die we hebben gekozen om te vervangen.

Stap 3

Om het nummer "9", dat zich direct op de rits van de jas bevindt, te verwijderen, gebruiken we de tool "Stempel". Nadat u een fragment zonder inscriptie hebt geselecteerd, drukt u op de toets alt="Afbeelding" naast het nummer, plaatst u de cursor erop en klikt u erop, - de geselecteerde textuur nam de plaats van het nummer in. Als u onregelmatigheden ziet, kunt u deze altijd corrigeren met het penseel door de juiste kleur ervoor te kiezen.

Stap 4

Het cijfer "10" is goed geplaatst op een bijna witte en zwarte achtergrond, wat betekent dat je het fragment kunt vergroten om het groter te maken en met witte en zwarte penselen kunt tekenen, gewoon eroverheen schilderen. In het kleurenpalet kunnen tinten altijd zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd.

Aanbevolen: