Een Advertentievenster Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Advertentievenster Verwijderen
Een Advertentievenster Verwijderen

Video: Een Advertentievenster Verwijderen

Video: Een Advertentievenster Verwijderen
Video: Zelf je raam plaatsen met Roger 2024, Mei
Anonim

Allerlei reclamebanners zijn erg storend bij het zoeken naar informatie op internet. En de schade van hen kan behoorlijk groot zijn. Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat advertentievensters verschijnen en om ze te verwijderen.

Een advertentievenster verwijderen
Een advertentievenster verwijderen

Noodzakelijk

AdblockPlus, dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Als je gewoon moe bent van constant pop-upadvertenties met advertenties, installeer dan een speciaal programma. Ik gebruik meestal applicaties die zijn ingesloten in de browser. Een voorbeeld van zo'n programma is Adblock Plus. Deze plug-in is compatibel met de meeste populaire browsers. U kunt de beschikbare versies van het programma bekijken op de websit

Stap 2

Als u wordt geconfronteerd met een reclamebanner die verschijnt wanneer u een browser opent, of het grootste deel van de desktop in beslag neemt na het laden van het besturingssysteem, dan moet u dit met kardinale methoden aanpakken.

Stap 3

Om de banner-ontgrendelcode te krijgen, kunt u de sites gebruiken https://www.drweb.com/unlocker/index/ e

Stap 4

Probeer eerst uw systeem te scannen met een speciaal hulpprogramma. De gratis dr. Web Cureit. Je kunt het downloaden op de pagina https://www.freedrweb.com/cureit. Installeer het en voer een systeemscan uit. Houd er rekening mee dat dit hulpprogramma geen volwaardige antivirus is. Het is alleen ontworpen om virale advertentievensters te vinden en te verwijderen

Stap 5

Als het bovenstaande programma zijn taken niet aankon, probeer dan zelf de virale toepassing te vinden. Open het configuratiescherm van uw computer en ga naar het item "Programma's verwijderen". Vind services waarvan u denkt dat ze verdacht zijn en verwijder ze. Let op: maak vooraf een systeemherstelcontrolepunt aan. Het helpt het besturingssysteem terug te brengen naar een werkende staat als het vereiste programma wordt verwijderd.

Stap 6

Een andere optie voor handmatig zoeken is om virusbestanden te vinden. Open de system32-map in de Windows-map. Zoek en verwijder alle bestanden die eindigen op lib.dll. Uiteraard is dll de bestandsextensie en lib de laatste drie letters van zijn naam. Die. de bestanden zullen ongeveer als volgt worden genoemd: partlib.dll, fdslib.dll, enzovoort.

Aanbevolen: