Contacten Overzetten Naar Itunes

Inhoudsopgave:

Contacten Overzetten Naar Itunes
Contacten Overzetten Naar Itunes

Video: Contacten Overzetten Naar Itunes

Video: Contacten Overzetten Naar Itunes
Video: 3 Ways How To Transfer Contacts From Old iPhone to New iPhone 2024, April
Anonim

ITunes wordt gebruikt om de inhoud van uw Apple-apparaat met uw computer te synchroniseren. Met dit programma kun je niet alleen muziek, afbeeldingen en applicaties downloaden, maar ook allerlei informatie opslaan, bijvoorbeeld een lijst met je contacten.

Contacten overzetten naar itunes
Contacten overzetten naar itunes

instructies:

Stap 1

De lijst met contacten in iTunes wordt opgeslagen om een reservekopie van gegevens te maken in geval van verlies wanneer het apparaat wordt geflitst of als er een probleem is met het apparaat. Contacten worden toegevoegd aan iTunes wanneer het apparaat en de computer worden gesynchroniseerd.

Stap 2

Open het programma en verbind je telefoon, speler of Apple tablet met een USB-kabel met je computer. Nadat u verbinding hebt gemaakt, klikt u op het pictogram van uw apparaat, dat zich in de rechterbovenhoek van iTunes bevindt.

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Informatie". Vink in het venster dat verschijnt het item "Contacten synchroniseren" aan. Nu, elke keer dat het apparaat wordt aangesloten op een computer, worden de contacten opgeslagen als back-upgegevens in het programma.

Stap 4

De opgeslagen gegevens kunnen worden geëxporteerd in Outlook, Windows Contacts of Microsoft Entourage-formaat. Om contacten te exporteren en op te slaan in de indeling van deze programma's, selecteert u de juiste optie in hetzelfde iTunes-menu en klikt u vervolgens op "Synchroniseren". Tijdens het proces kunt u ook handmatig de groepen selecteren die op uw apparaat zijn gemaakt.

Stap 5

Als contactgegevens verloren zijn gegaan tijdens het werken met het apparaat, kunt u met deze optie ook de benodigde items herstellen. Ga hiervoor opnieuw naar het tabblad "Informatie" van het hoofdvenster en klik vervolgens op "Synchroniseren". Als de optie "Automatische synchronisatie" is geselecteerd in de applicatie-instellingen, worden de benodigde gegevens automatisch toegevoegd aan het geheugen van uw apparaat zonder dat er extra acties nodig zijn.

Stap 6

Het is vermeldenswaard dat door de optie contacten importeren te kiezen, u slechts een deel van de gegevens op uw telefoon opslaat. Als u een volledige kopie wilt bewaren van alle informatie die op het apparaat is opgeslagen, gaat u naar het tabblad "Overzicht" en selecteert u in het gedeelte "Back-ups" "Deze pc". Met deze optie worden alle gegevens van uw apparaat opgeslagen en indien nodig kunt u deze herstellen via deze sectie door op de knop "Herstellen vanaf een kopie" te klikken.

Aanbevolen: