Hoe Maak Je Anderhalve Intervallen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Anderhalve Intervallen
Hoe Maak Je Anderhalve Intervallen

Video: Hoe Maak Je Anderhalve Intervallen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Geweldig rijstrecept | Hoe rijst heerlijk koken | 2023, Februari
Anonim

Wanneer u met veel documenten in een teksteditor werkt, moet u naast de standaardopmaak ook weten hoe u de afstand anderhalf maakt.

Hoe maak je anderhalve intervallen
Hoe maak je anderhalve intervallen

Noodzakelijk

tekstverwerker

instructies:

Stap 1

Open de teksteditor Microsoft Word 2003-release of vergelijkbaar AbiWord, die gratis op internet wordt verspreid. Zoek in de bovenste menubalk het gedeelte "Formaat". Klik erop met de muis. Er verschijnt een extra lijst. Selecteer de kolom "Alinea". Er wordt een klein venster met dezelfde naam voor u geopend.

Stap 2

Zoek bovenaan het venster het tabblad 'Inspringingen en afstand'. In dit gedeelte kunt u uw tekst opmaken zoals u dat wilt: lijn het uit, stel de inspringing in en stel het in op de vereiste afstand. Ga naar het gebied "Spacing".

Stap 3

Dit is een erg handig gedeelte, omdat er twee manieren zijn om het interval anderhalf te maken. Klik eerst in het kleine "Interline"-venster op de "Anderhalf"-pijlen. De tweede - in het aangrenzende vak "Waarde", set 1, 5.

Stap 4

U kunt ook de anderhalve afstand op het toetsenbord instellen. Selecteer de gewenste tekst en druk tegelijkertijd op de toetscombinatie "Ctrl + 5". De tekstafstand wordt anderhalf. Als u een dubbele nodig heeft, drukt u op "Ctrl + 2", indien normaal (single) - "Ctrl + 1".

Populair per onderwerp