Iso-bestanden Lezen

Inhoudsopgave:

Iso-bestanden Lezen
Iso-bestanden Lezen

Video: Iso-bestanden Lezen

Video: Iso-bestanden Lezen
Video: Как открыть файл iso 2024, Mei
Anonim

Iso is een informele term die verwijst naar een afbeelding van een optische schijf. Het bevat een bestandssysteem dat voldoet aan de norm ISO 9660. Een image is een normaal bestand dat in plaats van een cd kan worden gebruikt.

Iso-bestanden lezen
Iso-bestanden lezen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Download het schijfemulatieprogramma van Deamon tools om het *.iso-bestand te lezen. Ga hiervoor naar de officiële website van dit programma - daemon-tools.cc/rus/downloads, selecteer de versie van het programma om te downloaden, bijvoorbeeld DAEMON Tools Lite, klik op de knop Downloaden. Wacht tot de download is voltooid, installeer het programma op uw computer.

Stap 2

Start vervolgens het systeem opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Het programmapictogram is te vinden in het systeemvak van Windows. Klik er met de rechtermuisknop op om de *.iso-afbeelding te emuleren. Selecteer het item "Virtuele schijf" en stel het vereiste aantal schijven in. Als u bijvoorbeeld meerdere *.iso-bestanden tegelijk moet lezen, stelt u het juiste aantal schijven in. Wacht terwijl het programma ze maakt.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling Deamon Tools in de lade, selecteer de virtuele schijf en de opdracht "Mount Image". Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend het *.iso-bestand dat u moet lezen. De virtuele schijf wordt gemount. Ga vervolgens naar het venster "Deze computer" en open de gewenste schijf door te dubbelklikken. Nadat u klaar bent met het werken met de schijf, ontkoppelt u de afbeelding op dezelfde manier als het montageproces.

Stap 4

Gebruik ook een ander programma om afbeeldingen in *.iso-formaat te mounten - Alcohol 120%. Download een proefversie van dit programma op de officiële website van de fabrikant https://www.alcohol-soft.com/. Selecteer op de website de knop Proefversie downloaden, wacht tot de download is voltooid en installeer het programma op uw computer

Stap 5

Start het programma, klik aan de rechterkant op de knop "Zoeken naar afbeeldingen", selecteer vervolgens de schijf waar het bestand in *.iso-indeling zich bevindt, klik op de knop "Zoeken". Het programma zal het logo van de schijfkopie weergeven. Druk op de knop "Geselecteerde bestanden toevoegen" en de schijf wordt geëmuleerd. Open daarna "Deze computer" en blader door de schijf die u nodig hebt door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Openen" te kiezen.

Aanbevolen: