Een USB-flashstation Openen Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Openen Vanaf Een Computer
Een USB-flashstation Openen Vanaf Een Computer

Video: Een USB-flashstation Openen Vanaf Een Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Find/Open And View Files On A USB Flash Drive On Windows 10 PC 2023, Februari
Anonim

Diskettes zijn al lang vergeten, cd's worden bijna nooit gebruikt. Het handigste moderne elektronische opslagmedium is een flashkaart. Dit zijn zowel USB-drives als geheugenkaarten van telefoons en camera's.

Een USB-flashstation openen vanaf een computer
Een USB-flashstation openen vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Om een ​​USB-stick op een computer, laptop en netbook aan te sluiten, maakt u de USB-poort van de kaart los van de beschermkap. In sommige gevallen wordt de flashdrive dubbelgevouwen en wordt de USB-poort beschermd door een geheugenkaarthouder. Bevrijd hem. Denk aan de USB van je flashdrive: deze heeft een vlakke plaat aan de onderkant en een holle ruimte aan de bovenkant. De USB-ingang op een laptop is op dezelfde manier gerangschikt. Steek de flashdrive in de USB van uw computer.

Stap 2

Controleer uw USB-stick op virussen. Standaard herkennen antivirussen zelf het aangesloten apparaat en controleren het. Als dit niet gebeurt, opent u de map "Deze computer" en klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het aangesloten USB-apparaat. In de taakbalk ziet u de functie "Controleren op virussen", klik op deze regel. De verificatietijd is afhankelijk van het aantal en de grootte van de bestanden die op de flashdrive zijn opgeslagen.

Stap 3

Als de antivirus het werken met het aangesloten apparaat goedkeurt, biedt uw computer aan om de flashkaart automatisch te openen. Bevestig deze actie door op de knop "OK" te klikken.

Stap 4

Als u het systeem voor het automatisch openen van externe schijven hebt uitgeschakeld, kunt u de USB-flashdrive als volgt openen. Ga naar de map "Mijn Computer". Beweeg de cursor over de snelkoppeling "Nieuwe schijf" (afhankelijk van de computer kan de snelkoppeling "USB-apparaat", "Externe schijf" of de naam van een flashkaart worden genoemd). Dubbelklik met de linkermuisknop op deze snelkoppeling. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken en de optie "Openen" selecteren in het contextmenu dat verschijnt. Ga aan de slag met een geheugenkaart.

Stap 5

U kunt een specifiek bestand van een geheugenkaart openen via de "Verkenner". Ga hiervoor naar het menu "Start", selecteer "Alle programma's" en vervolgens het tabblad "Accessoires". Klik op de regel "Verkenner". Het programma geeft toegang tot de map "Mijn documenten" weer. Selecteer een ander mapadres. Om het USB-flashstation te openen, stelt u het pad in op "Deze computer" voor de verkenner en zoekt u de snelkoppeling van het aangesloten USB-apparaat in de map die wordt geopend. Klik op "Openen" in het menu Verkenner.

Stap 6

De overige geheugenkaarten worden op dezelfde manier geopend. Als u met een flashstation werkt vanaf een telefoon, camera en ander elektronisch apparaat, moet u het flashstation aansluiten via een speciaal USB-apparaat - een adapter voor verschillende flashkaarten.

Sommige laptopmodellen hebben speciale ingangen voor dergelijke geheugenkaarten.

Populair per onderwerp