Kaspersky-activering: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen

Inhoudsopgave:

Kaspersky-activering: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen
Kaspersky-activering: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen

Video: Kaspersky-activering: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen

Video: Kaspersky-activering: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

De proefversie van Kaspersky Anti-Virus beschermt uw computer gedurende één maand vanaf het moment dat u het programma installeert. Om de antivirus te blijven gebruiken, moet u een activeringscode aanschaffen.

Kaspersky-activering: hoe u uw computer kunt beschermen
Kaspersky-activering: hoe u uw computer kunt beschermen

instructies:

Stap 1

Breng een internetverbinding tot stand zodat u tijdens het activeringsproces toegang hebt tot de Kaspersky Lab-server.

Stap 2

Open het venster van het programma "Kaspersky Anti-Virus".

Stap 3

Zoek de link "Licentie: niet geïnstalleerd" onderaan het venster en klik erop. Er wordt een venster met de titel "Licentiebeheer" geopend.

Stap 4

Selecteer de sectie "Activeer het programma met een nieuwe licentie". Er verschijnt een venster met de titel "Kaspersky Anti-Virus Activation Wizard" op het scherm.

Stap 5

Zoek de schakelaar links van het item "Activeer commerciële versie" en klik daar met de muis om een stip te laten verschijnen. Voer in het veld onder het bijschrift de activeringscode in die u hebt ontvangen bij het kopen van de licentie. Typ het in Latijnse letters, zonder koppeltekens - ze verschijnen automatisch tijdens het typen.

Stap 6

Klik onderaan het venster op de knop "Volgende". Als er fouten zijn gemaakt bij de vijfde stap, verschijnt een overeenkomstige melding in een nieuw venster. Klik vervolgens op de knop "Ok" en voer de activeringscode opnieuw in. Als alles correct is gedaan, verschijnt er een venster met de titel "Kaspersky Anti-Virus Settings Wizard".

Stap 7

Vink het vakje aan naast het bericht dat u akkoord gaat met het ontvangen van de brief en voer uw e-mailadres in.

Stap 8

Klik volgende . Er wordt verbinding gemaakt met de server en het licentiebestand dat nodig is om het programma te laten werken, wordt naar de computer gedownload. Er verschijnt een bericht op het scherm waarin staat dat de activering is voltooid.

Stap 9

Klik op de knop "Voltooien". Er verschijnt een bericht over de vervaldatum van de licentie, waarna u het venster kunt sluiten door op de bijbehorende knop te klikken.

Aanbevolen: