Hoe Het Wachtwoord Voor "Windows" Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Voor "Windows" Te Achterhalen
Hoe Het Wachtwoord Voor "Windows" Te Achterhalen

Video: Hoe Het Wachtwoord Voor "Windows" Te Achterhalen

Video: Hoe Het Wachtwoord Voor
Video: wifi wachtwoord achterhalen 2024, April
Anonim

De eenvoudigste manier om een verloren wachtwoord voor inloggen op het Microsoft Windows-besturingssysteem te herstellen, is door de opgeslagen hints te gebruiken. Als u uw wachtwoord met deze methode niet kunt herstellen, moet u opnieuw instellen en een nieuw computerbeheerderswachtwoord maken.

Hoe het wachtwoord te achterhalen voor
Hoe het wachtwoord te achterhalen voor

instructies:

Stap 1

Start uw computer opnieuw op en druk op de functietoets F8 om het wachtwoord opnieuw in te stellen met behulp van de ingebouwde computerbeheerdersaccount.

Stap 2

Geef "Veilige modus" op in het venster "Windows Geavanceerde opstartopties" dat wordt geopend en gebruik de ingebouwde computerbeheerdersaccount die standaard geen wachtwoordbeveiliging heeft.

Stap 3

Bevestig uw keuze in het waarschuwingsvenster over werken in de veilige modus door op "Ja" te klikken en roep het hoofdmenu van het systeem op door op de knop "Start" te klikken.

Stap 4

Ga naar het Configuratiescherm en vouw het knooppunt Gebruikersaccounts uit.

Stap 5

Geef het account op dat moet worden gereset en gebruik de opdracht Wachtwoord wijzigen in het menu aan de linkerkant van het toepassingsvenster.

Stap 6

Voer de nieuwe wachtwoordwaarde in het nieuwe dialoogvenster in en bevestig uw keuze door dezelfde waarde opnieuw in te voeren in het overeenkomstige veld.

Stap 7

Klik op de knop Wachtwoord wijzigen en sluit alle geopende vensters.

Stap 8

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 9

Druk op de F8-functietoets en selecteer "Veilige modus met opdrachtregelondersteuning" in het venster "Windows Advanced Boot Options" dat wordt geopend om een alternatieve wachtwoordherstelbewerking uit te voeren.

Stap 10

Gebruik de ingebouwde computerbeheerdersaccount, die standaard geen wachtwoordbeveiliging heeft, en voer de volgende waarde in het tekstvak van de opdrachtinterpreter in: net user gebruikersnaam nieuw wachtwoord.

Stap 11

Druk op de functietoets Enter om de uitvoering van de opdracht te bevestigen om het wachtwoord van de geselecteerde account te wijzigen en voer de waarde exit in het testveld van de opdrachtinterpreter in.

Stap 12

Druk op de softkey Enter om de opdracht Sluiten te bevestigen en start de computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: