Hoe Schrijf Je Een Curriculum?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Curriculum?
Hoe Schrijf Je Een Curriculum?

Video: Hoe Schrijf Je Een Curriculum?

Video: Hoe Schrijf Je Een Curriculum?
Video: Hoe maak je een krachtig CV? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om zulke mensen te vinden die thuis geen pc of laptop hebben. Maar helaas kan niet iedereen het correct gebruiken en ook niet met programma's werken. Als je dit aan iemand moet leren, is het de moeite waard om een gebruikerstrainingsprogramma te schrijven.

Hoe schrijf je een curriculum?
Hoe schrijf je een curriculum?

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Internet toegang;
  • - software.

instructies:

Stap 1

Maak een plan voor je trainingsprogramma. Geef daarin de belangrijkste aspecten weer. Het is belangrijk om in dit stadium te begrijpen, voor wie het bedoeld is? Als het voor schoolkinderen is, hebben ze voldoende basiskennis van het gebruik van een computer, veiligheidsmaatregelen en enkele programmeertalen. Op dit moment weten ze nog steeds niet hoe ze sites op het netwerk moeten maken. Maar dat zal na een tijdje heel waarschijnlijk zijn. Voor degenen die hun eigen informatiebedrijf op het web willen starten, moet u alles van A tot Z op zijn plaats zetten: HTML-taal, CSS, Photoshop en andere programma's. Maak dus een gedegen plan.

Stap 2

Zoek programma's voor het maken van lessen. Het hangt er allemaal van af of je studiegids schriftelijk of mondeling is. Misschien kiest u de meest vooruitstrevende optie - video met stembegeleiding. Jij beslist. Wel heb je Word (voor tekst) en Power Point (voor presentatie) van Microsoft Office nodig. Gebruik Camtasia Studio om video op te nemen. Dit alles is gemakkelijk terug te vinden in het publieke domein.

Stap 3

Schrijf elke les stap voor stap op. Nu je een ruwe schets hebt en alle programma's die je nodig hebt, kun je je programma voltooien door de inhoud ervan meerdere keren te bekijken.

Stap 4

Presenteer het leermateriaal dat je hebt gemaakt aan de omgeving. Vraag uw dierbaren wat u kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. Onthoud dat je deze tutorial doet voor mensen die het onderwerp niet begrijpen. Vereenvoudig het zo veel mogelijk.

Stap 5

Corrigeer de fouten. Bereid de definitieve versie van de lessen voor. Maak je eigen persoonlijke aanpassingen.

Stap 6

Verspreid uw programma in een onderwijsinstelling of op internet. Mogen zoveel mogelijk mensen profiteren van deze arbeid. Dit zal je grootste beloning zijn.

Aanbevolen: