Hoe Bladwijzers Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Bladwijzers Terug Te Krijgen
Hoe Bladwijzers Terug Te Krijgen

Video: Hoe Bladwijzers Terug Te Krijgen

Video: Hoe Bladwijzers Terug Te Krijgen
Video: Word - bladwijzers 2024, Mei
Anonim

Iemand zei dat back-ups de wereld zouden redden. In het geval van het herstellen van bladwijzers in een browser, is deze verklaring meer dan waar. Als u zich zorgen maakt over het kwijtraken van uw bladwijzers naar de bronnen die u nodig heeft, sla ze dan van tijd tot tijd op de harde schijf van uw computer op.

Hoe bladwijzers terug te krijgen
Hoe bladwijzers terug te krijgen

instructies:

Stap 1

In de Mozilla Firefox-browser is het mogelijk om met een paar muisklikken een reservekopie van bladwijzers te maken. Om dit te doen, start u uw browser en selecteert u het item "Bladwijzers" in de bovenste menubalk. Klik met de linkermuisknop op het item "Toon alle bladwijzers" of druk op de toetsencombinatie Ctrl, Shift en B. Het dialoogvenster "Bibliotheek" wordt geopend.

Stap 2

Zoek in het geopende venster in de bovenste menubalk het item "Importeren en back-uppen" en selecteer de opdracht "Back-up". Bewaar uw bladwijzers in een map waar u ze later gemakkelijk kunt terugvinden. Het standaardbladwijzerbestand heet bladwijzers- [jaar] - [maand] - [dag].json. Bewaar bladwijzers niet op dezelfde schijf als het besturingssysteem - in het geval van een onvoorziene noodzaak om het opnieuw te installeren, gaan de bladwijzers verloren.

Stap 3

Om bladwijzers terug te halen die eerder op uw harde schijf waren opgeslagen, opent u het venster Bibliotheek zoals beschreven in de eerste stappen. Selecteer in het menu "Importeren en back-uppen" het commando "Herstellen", geef in het submenu de gewenste bestandsnaam op. Als uw lijst met kopieën van bladwijzers niet wordt weergegeven, klikt u op "Bestand selecteren" en geeft u het pad naar het gewenste bestand op. Sluit het bibliotheekvenster.

Stap 4

Als uw visuele bladwijzers niet langer worden weergegeven (een optie die beschikbaar is in de Yandex. Bar-add-on), zorg er dan voor dat de add-on niet is uitgeschakeld. Om dit te doen, selecteert u in de bovenste menubalk van de browser het item "Extra", in het menu dat wordt geopend, klikt u op het item "Add-ons", of drukt u op de toetsencombinatie Ctrl, Shift en A.

Stap 5

Ga in het geopende venster naar het gedeelte "Extensies" en wacht tot de volledige lijst met geïnstalleerde add-ons wordt weergegeven. Zoek onder hen Yandex. Bar en zorg ervoor dat de add-on actief is. Als dit niet het geval is, klikt u op de knop "Inschakelen" en start u de browser opnieuw. Als de visuele bladwijzers nog steeds niet worden weergegeven, gaat u terug naar het gedeelte Extensies.

Stap 6

Klik op de knop "Instellingen" in de Yandex. Bar-regel - er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Ga naar het tabblad "Instellingen" en stel in het gedeelte "Diversen" de markering in het vak tegenover de regel "Visuele bladwijzers weergeven bij het openen van een nieuw tabblad of venster" in. Klik op OK om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden.

Aanbevolen: