Hoe Maak Je Een Back-up

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Back-up
Hoe Maak Je Een Back-up

Video: Hoe Maak Je Een Back-up

Video: Hoe Maak Je Een Back-up
Video: Hoe maak ik een back-up in Windows 10? 2024, Mei
Anonim

Een back-up is een archief van uw bestanden, gescheiden van het origineel, bij voorkeur op een optische schijf. Ze moeten regelmatig worden aangemaakt om geen belangrijke bestanden te verliezen in het geval van onverwachte verwijdering of virusinfectie. Back-ups kunnen op elk moment handmatig worden gemaakt, of u kunt een schema voor deze bewerking instellen. In alle versies van Microsoft-besturingssystemen wordt deze bewerking op dezelfde manier uitgevoerd, alleen in eerdere versies is er geen manier om deze te automatiseren.

Back-up- en herstelcentrum
Back-up- en herstelcentrum

instructies:

Stap 1

Klik op het pictogram "Start" en selecteer "Configuratiescherm".

Stap 2

Selecteer de sectie "Systeem en het onderhoud ervan", en daarin "Back-up systeemgegevens".

Stap 3

Klik op Bestanden archiveren. Selecteer het opslagmedium waarop de back-up wordt opgeslagen en klik op "Volgende".

Stap 4

Selecteer de harde schijf waarvan u de informatie wilt kopiëren. Klik volgende. De lokale schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd, wordt zonder fouten gekopieerd.

Stap 5

Selecteer de soorten bestanden die u wilt archiveren, zoals foto's, documenten, enz. Klik volgende. Het programma zal zelf alle benodigde bestanden vinden, dit is het gemak - het is niet nodig om handmatig te selecteren uit een groot aantal bestanden.

Stap 6

Selecteer de back-upmodus. Maak voor automatische back-ups een schema voor automatische back-ups. Klik op "Instellingen opslaan en archiveren starten". Schakel uw computer niet uit voordat het kopiëren is voltooid.

Aanbevolen: