Hoe Maak Je Je Eigen Fonogram

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Fonogram
Hoe Maak Je Je Eigen Fonogram

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Fonogram

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Fonogram
Video: Verras enveloppen voor felicitaties met uw eigen handen, hoe u een verjaardagscadeau kunt maken 2024, April
Anonim

Zowel karaokeliefhebbers als beginnende muzikanten, dansers, dj's en hosts van verschillende evenementen hebben vaak behoefte aan instrumentale arrangementen van populaire liedjes zonder woorden - met andere woorden, achtergrondtracks of fonogrammen. Het bestellen van een backing-track in de studio is voor de meeste mensen vrij duur, en daarom gebruiken ze meer betaalbare manieren om een backing-track te maken met behulp van computerprogramma's.

Hoe maak je je eigen fonogram
Hoe maak je je eigen fonogram

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om Adobe Audition te gebruiken om een stem uit een instrumentaal gedeelte te halen. De belangrijkste functie die u nodig hebt, is Center Channel Extractor. Maak verschillende kopieën van de originele track, die u in een fonogram moet veranderen, en laad ze één voor één in het programma.

Stap 2

Begin met het bewerken van de originele track door erop te dubbelklikken. Selecteer de golf van de track en ga naar het tabblad Effecten. Selecteer de sectie Filters en specificeer de bovenstaande functie - Center Channel Extractor. U kunt "Karaoke" opgeven als voorinstelling.

Stap 3

In de instellingen voor de extractie van het middenkanaal past u het volume van dit kanaal aan in de sectie Centraal kanaalniveau, en in de sectie Discriminatie-instellingen specificeert u de kanaaluitsnijdingsbreedte door de speciale schuifregelaars te verplaatsen.

Stap 4

Klik op de voorbeeldknop om een voorbeeld te bekijken. Als u tevreden bent, klikt u op OK.

Stap 5

Vervolgens kun je op de rest van de kopieën van de track de midden-, hoge en lage frequenties op dezelfde manier bewerken.

Stap 6

Wijzig de posities van de bedieningselementen in de instellingen en vergeet niet op de voorbeeldknop te drukken om te horen wat u hebt gedaan.

Stap 7

Probeer ervoor te zorgen dat de vocale partij volledig uit de track verdwijnt zonder de frequentiekarakteristieken van de instrumentale partij te beïnvloeden. Nadat je tevreden bent met het resultaat, combineer je alle tracks tot een multitrack en sla je de track op in MP3-formaat.

Aanbevolen: