Hoe De Vierde Kern In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vierde Kern In Te Schakelen
Hoe De Vierde Kern In Te Schakelen

Video: Hoe De Vierde Kern In Te Schakelen

Video: Hoe De Vierde Kern In Te Schakelen
Video: How to pass your Dutch driving test (English) 2024, April
Anonim

Hoewel quad-corecomputers krachtig genoeg zijn om bijna elk programma te openen, hebben sommige hulpprogramma's een specifieke configuratie nodig om te kunnen draaien. Daarom schakelt de gebruiker een of meer processorkernen uit om het uiterlijk van een ouderwetse computer te creëren.

Hoe de vierde kern in te schakelen
Hoe de vierde kern in te schakelen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om alle 4 cores van uw processor in Windows XP in te schakelen, gebruikt u het updatebestand kb896256. Je kunt het vinden op de officiële Microsoft-website door naar het gedeelte met updatebestanden specifiek voor Windows XP te gaan, het na het downloaden in je besturingssysteem te installeren en je computer opnieuw op te starten. Controleer na het inschakelen het uiterlijk van de vierde kern in Taakbeheer.

Stap 2

Als u problemen ondervindt bij het inschakelen van alle kernen van een quad-corecomputer, werkt u de apparaatstuurprogramma's bij. Maak hiervoor verbinding met internet en zoek naar bijgewerkte softwareversies voor uw moederbordmodel. De volledige naam van het moederbord kun je bekijken in Apparaatbeheer bij de eigenschappen van de computer op het tabblad "Hardware". Het is het beste om het stuurprogramma hier niet automatisch bij te werken.

Stap 3

Verwijder het oude moederbordstuurprogramma in Programma's toevoegen/verwijderen. Start daarna uw computer opnieuw op en installeer de software die u hebt gedownload, volgens de instructies in de installatiemenu-items. Wacht tot de computer automatisch opnieuw opstart en controleer vervolgens de werking van de vierde kern in Taakbeheer.

Stap 4

Om de functies van het besturen van multi-coreprocessors te implementeren, gebruikt u softwarehulpprogramma's van derden, bijvoorbeeld CPU Control 2.0 (https://www.overclockers.ru/softnews/27878.shtml). Dit programma is ook relevant om het te gebruiken bij het starten van applicaties die zijn ontworpen voor oude versies van besturingssystemen (vaak zijn de processorkernen om deze reden uitgeschakeld). Als u de functies niet wilt gebruiken of als u zich niet bewust bent van het doel ervan, kunt u het het beste niet installeren, het is bedoeld voor geavanceerde pc-gebruikers.

Aanbevolen: