Gebroken Schijven Aansluiten Op Een Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Gebroken Schijven Aansluiten Op Een Harde Schijf
Gebroken Schijven Aansluiten Op Een Harde Schijf

Video: Gebroken Schijven Aansluiten Op Een Harde Schijf

Video: Gebroken Schijven Aansluiten Op Een Harde Schijf
Video: Eerste hulp bij kiespijn: externe harde schijven. 2024, April
Anonim

In de situatie waarin het niet nodig is om meerdere lokale schijven te gebruiken, worden ze gecombineerd tot één gemeenschappelijke partitie. Er zijn verschillende manieren om deze taak te volbrengen.

Gebroken schijven aansluiten op een harde schijf
Gebroken schijven aansluiten op een harde schijf

Noodzakelijk

  • - Partitie Beheerder;
  • - Vista of Seven installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Als u het besturingssysteem niet opnieuw hoeft te installeren, gebruikt u een speciaal hulpprogramma. Partitiebeheer downloaden van Paragon.

Stap 2

Installeer de gedownloade applicatie en start uw computer opnieuw op. Start Partitiebeheer. Schakel de Power User-modus in. Zoek het menu "Wizards" op de hoofdwerkbalk en open het.

Stap 3

Open het submenu "Extra functies" en selecteer "Samenvoegen secties". Klik volgende".

Stap 4

Specificeer de eerste sectie die betrokken is bij het samenvoegproces. Houd er rekening mee dat de nieuwe sectie dezelfde letter zal hebben als de eerste geselecteerde sectie. Klik volgende . Geef de tweede sectie op die u wilt samenvoegen.

Stap 5

Klik volgende . Er wordt een venster geopend met de status van de harde schijf en de partities voor en na het samenvoegproces.

Stap 6

Als u de juiste instellingen heeft opgegeven, klikt u op de knop "Volgende". Klik in het volgende venster op de knop "Voltooien" om de wizard Partities samenvoegen af te sluiten.

Stap 7

Zoek de knop Wijzigingen in behandeling toepassen in het paneel Virtuele bewerkingen. Klik erop om het proces van het samenvoegen van secties te starten.

Stap 8

Als u bestaande partities moet aansluiten tijdens de herinstallatie van het besturingssysteem, dan kan deze bewerking worden uitgevoerd met schijven met Windows Vista en Seven. Begin met het installeren van het nieuwe besturingssysteem.

Stap 9

Wanneer een venster met een lijst met partities op het scherm verschijnt, klikt u op de knop "Disk Setup". Selecteer een van de secties die u wilt samenvoegen en klik op de knop "Verwijderen". Herhaal deze stap voor het tweede gedeelte.

Stap 10

Klik op de knop Maken. Geef de grootte van de toekomstige sectie op. Selecteer het type van het bestandssysteem. Ga verder met de installatie van het besturingssysteem op een van de bestaande partities.

Aanbevolen: