Schermflikkering Verwijderen

Inhoudsopgave:

Schermflikkering Verwijderen
Schermflikkering Verwijderen
Anonim

Bij het nastreven van nieuwe producten in de digitale industrie, moet men niet vergeten dat technologie niet alleen wordt gekozen door prijsklasse, maar ook door andere parameters. Bij het kiezen van een monitor moet u bijvoorbeeld niet alleen vertrouwen op de diagonale en HDMI-uitgangen, maar ook op andere indicatoren van de monitor die een minimaal negatief effect hebben op het menselijk oog.

Schermflikkering verwijderen
Schermflikkering verwijderen

instructies:

Stap 1

De belangrijkste parameter bij het kiezen van een monitor is de schermfrequentie. Hoe hoger de maximale waarde van deze parameter, hoe beter respectievelijk. Voor monitoren met een kathodestraalbuis worden waarden van 60-70 Hz als extreem laag beschouwd, in welk geval het zicht snel kan verslechteren. Als we dezelfde frequenties gelijkstellen, maar aan moderne liquid crystal monitors, zijn deze waarden heel acceptabel.

Stap 2

Elke factor die u wilt verwijderen, kan de oorzaak zijn van het flikkeren van de monitor. In zeldzame gevallen is dit een storing van het monitorapparaat. Laat de fabrikanten van apparatuur maar beloven dat hun product gedurende de hele garantieperiode dienst zal doen, in werkelijkheid werkt het niet altijd zo. Feit is dat er in elke productie een percentage fabricagefouten zit. Misschien bleek jouw geval precies dat te zijn.

Stap 3

Hoe dan ook, of het nu een defect is of niet, alleen een specialist van het servicecentrum kan erachter komen. Een andere reden voor het flikkeren op de monitor kan een lage verversingssnelheid zijn. Zoals hierboven vermeld, beïnvloedt het aantal hertz de perceptie van het beeld: een lage schermscanwaarde maakt de ogen snel vermoeid.

Stap 4

Om de sweep-waarde te wijzigen, moet je naar de instellingen van de videokaart en monitor gaan. Als u in het besturingssysteem Windows XP werkt, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad en selecteert u Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 5

U ziet een venster waarin u naar het tabblad "Parameters" moet gaan en vervolgens op de knop "Geavanceerd" moet klikken.

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Monitor". Wijzig de waarde van de regel "Schermverversingssnelheid", het is wenselijk om de maximale waarde in te stellen, maar niet minder dan 60 Hz. Klik vervolgens tweemaal op OK.

Stap 7

Als u in het Windows 7-besturingssysteem werkt, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad, selecteert u "Schermresolutie" in het contextmenu.

Stap 8

Klik in het geopende venster op de link "Geavanceerde instellingen" en stel de waarde in op de regel "Schermvernieuwingsfrequentie".

Aanbevolen: