Activering Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Activering Uitschakelen?
Activering Uitschakelen?

Video: Activering Uitschakelen?

Video: Activering Uitschakelen?
Video: How to Disable or Enable Windows Defender on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Om het antivirusprogramma opnieuw te installeren, als u een nieuwe versie van uw bestaande antivirusprogramma wilt installeren of zelfs de verdediger wilt wijzigen, moet u eerst de activering van het oude programma uitschakelen. Maar dit wordt niet altijd gedaan.

Activering uitschakelen?
Activering uitschakelen?

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Het punt is dat antivirusprogramma's zelfverdedigingstools hebben waarmee u geen wijzigingen in het programma zelf kunt aanbrengen. Schakel daarom allereerst zelfverdediging uit. Hoe je dat doet? Ga naar het hoofdvenster van het programma, bijvoorbeeld Kaspersky Anti-Virus, en selecteer het tabblad "Instellingen". In het geopende venster ziet u de opdracht "Beveiliging inschakelen", waarnaast een selectievakje staat. Verwijder deze door met de linkermuisknop te klikken. Het programma waarschuwt u dat u dit niet moet doen, omdat uw computer gevaar loopt. Laat maar.

Stap 2

Schakel nu het Kaspersky-programma uit. Om het antivirusprogramma volledig uit te schakelen, zoekt u het programmapictogram op de taakbalk. Het bevindt zich meestal in de linkerbenedenhoek. Klik met de rechtermuisknop op het icoon. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u de opdracht "Afsluiten" selecteert.

Stap 3

Nu kunt u beginnen met het uitschakelen van de activering. Open het hoofdvenster van het programma opnieuw en ga naar het tabblad "Licentie". In het geopende venster ziet u een regel met een sleutel. Rechts ervan staat een kruis om de sleutel te verwijderen. Klik erop. Door deze actie heeft u de oude sleutel verwijderd. Activering is nu uitgeschakeld. U kunt het programma volledig verwijderen en nieuwe antivirussoftware op uw pc installeren, of u kunt een nieuwe sleutel invoeren voor een latere versie van Kaspersky.

Stap 4

Activering uitschakelen op een pc is niet moeilijk. In feite verwijst activering naar de registratie van een product. De snelste manier om te activeren is door de registratiecode in te voeren, maar het kost geld omdat de softwareontwikkelaars er geld mee verdienen. Als je het programma in de toekomst nodig hebt, is het beter om het programma tegen betaling te activeren.

Aanbevolen: