Waar Te Downloaden "Interactieve Gitaarcursus"

Waar Te Downloaden "Interactieve Gitaarcursus"
Waar Te Downloaden "Interactieve Gitaarcursus"

Video: Waar Te Downloaden "Interactieve Gitaarcursus"

Video: Waar Te Downloaden
Video: Interactive Acoustic Guitar Hero 2024, Mei
Anonim

Dankzij de ontwikkeling van internettechnologieën kun je nu gitaar leren spelen zonder je huis te verlaten. Het volstaat om een interactieve training te downloaden en op uw computer te installeren. Het zal je helpen om de theorie en praktische vaardigheden van het gitaarspelen gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Waar kan ik downloaden
Waar kan ik downloaden

Download de "Interactieve Gitaarcursus" door naar Piok.ru te gaan. Het is een uitgebreide multimedia-tutorial die je zal helpen deze geweldige tool tot in de perfectie onder de knie te krijgen. Het programma is uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface die de weergave van de benodigde materialen omvat (bladmuziek, plaatsing van de vingers op de toets, tabulatuur). Er is een optie voor digitale afstemming van het instrument.

Met dit programma kun je je eigen akkoorden maken door ze op te slaan in de database. Het programma heeft een systeem voor het herkennen van nieuwe akkoorden tijdens de uitvoering. Bovendien kunt u zelf unieke akkoordprogressies maken.

Dit programma biedt dertien opties om elk diagram en elke tabel op het beeldscherm weer te geven (er zijn in totaal 900 van dergelijke opties). De benodigde tabs en schema's worden gedemonstreerd op de gitaar toets. Het is mogelijk om de locatie van de interface-elementen te kiezen die voor u geschikt zijn.

Elk educatief materiaal (bladmuziek, tabulaturen, harmonische sequenties) kan op elk moment op een printer worden afgedrukt. Met de meegeleverde digitale tuner kun je je gitaar zorgvuldig stemmen.

De uitgever van de cursus is Akella. De programma-interface wordt gepresenteerd in het Russisch. Systeemvereisten: OS Windows 98SE / ME / 2000 / XP, 128 MB RAM, Pentium 300 MHz, 32 bit-compatibele videokaart, 100 MB op HDD, Windows-compatibele geluidskaart, 8xCD-ROM, DirectX 8. Formaat: ISO, grootte programma's: 1, 27 GB.

Deze tutorial kan ook worden gedownload van andere sites:noodzakelijk-soft.net, alexsoft.ru, etc. Bovendien kunt u, door de bron diamond-warez.net te bezoeken, naast de bovengenoemde interactieve tutorial, verschillende video-tutorials en videocursussen downloaden om gitaar te spelen met behulp van verschillende technieken.

Aanbevolen: