Waar Zijn Cisco-cursussen Voor?

Inhoudsopgave:

Waar Zijn Cisco-cursussen Voor?
Waar Zijn Cisco-cursussen Voor?

Video: Waar Zijn Cisco-cursussen Voor?

Video: Waar Zijn Cisco-cursussen Voor?
Video: Сертификация Cisco CCNA становится проще. Как сертифицироваться, чтобы зарабатывать больше 2024, Mei
Anonim

Cisco Systems maakt het voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven voor cursussen. Met Cisco-cursussen kunt u nieuwe kennis opdoen op het gebied van netwerktechnologieën en een prestigieuze baan vinden in een groot bedrijf.

Waar zijn Cisco-cursussen voor?
Waar zijn Cisco-cursussen voor?

Cisco Systems-cursussen

Cisco Systems is een toonaangevend IT-technologiebedrijf en wordt beschouwd als de wereldleider op het gebied van netwerkapparatuur. Cisco Systems heeft tegenwoordig een zeer groot en uitgebreid netwerk van netwerkprofessionals. Omdat dit systeem als voorbeeldig wordt beschouwd, gebruiken veel providers en grote bedrijven de apparatuur van dit specifieke bedrijf bij hun activiteiten.

Je kunt nieuwe kennis opdoen op het gebied van netwerktechnologieën door je in te schrijven voor Cisco-cursussen. Dergelijke cursussen zijn niet goedkoop, maar ze worden terecht als veelgevraagd beschouwd en worden zeer gewaardeerd.

Cisco geeft iedereen de mogelijkheid om zelfstandig een voor hen interessante cursus te kiezen. In de regel is alle training onderverdeeld in subcategorieën, die verschillen in de richting van het onderwerp dat wordt bestudeerd.

Daarnaast kun je elke geschikte vorm van training kiezen. Als de tijd het toelaat, kun je je inschrijven voor een dagtraining. Hoewel een groot aantal mensen er de voorkeur aan geeft om 's avonds te oefenen. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om in het weekend naar trainingen te gaan. En je kunt natuurlijk kiezen voor een moderne manier van lesgeven: afstandsonderwijs. Tegelijkertijd kun je hier nog steeds een optie voor training kiezen - bijvoorbeeld aanmelden voor een webinar of een online cursus volgen.

U kunt zich inschrijven voor Cisco Systems-cursussen in veel steden van Rusland, maar ook in Oekraïne, Wit-Rusland of Kazachstan. In Rusland is een van die plaatsen bijvoorbeeld het Eureka-trainingscentrum in St. Petersburg.

Wat zijn de voordelen van Cisco-cursussen?

Cisco Systems, dat trainingen verzorgt voor alle nieuwkomers, streeft ernaar het niveau van IT-technologie van zijn partners naar een normaal (of zelfs hoog) niveau te brengen. Zo zullen de cursussen nuttig zijn voor alle studenten van gisteren en nieuwkomers op het gebied van netwerken. De cursussen bieden nuttige kennis en vaardigheden die nuttig zijn voor het installeren en configureren van Cisco-netwerkapparatuur, evenals voor het vinden van fouten in bedrijfsnetwerken. Studenten leren de basis van IP-routering, dynamische routeringsprotocollen en oefensituaties voor het vinden van defecten en het optimaliseren van een werkend netwerk.

De verworven vaardigheden en capaciteiten stellen u in staat om routers, switches te verbinden, afdelingsnetwerkverbindingen met het wereldwijde netwerk te onderhouden, netwerkbeveiliging te waarborgen en vele andere taken uit te voeren (sommige - onder begeleiding van ervaren technische specialisten). Het hebben van een Cisco-certificaat vergroot de kans op een sollicitatiegesprek bij een groot bedrijf, en als je je kennis laat zien, heeft de student van gisteren alle kans op een prestigieuze baan.

Voor personeelsmanagers stelt de beschikbaarheid van een dergelijk certificaat van sollicitanten ons in staat om duidelijk ongeschikte kandidaten te verwijderen in de beginfase van het zoeken naar personeel. En systeembeheerders en technici die met Cisco-technologieën werken, deze cursussen helpen om altijd in goede vorm te zijn en voortdurend iets nieuws te leren.

Aanbevolen: