Hoe De Kleur Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kleur Te Verbeteren
Hoe De Kleur Te Verbeteren

Video: Hoe De Kleur Te Verbeteren

Video: Hoe De Kleur Te Verbeteren
Video: 10 TIPS OM BETER TE LEREN TEKENEN! - CreaChick 2024, Mei
Anonim

Bij het fotograferen van een portret kan zelfs een professionele kunstenaar de verkeerde belichting maken en een foto maken die zijn klant misschien niet leuk vindt. Verkeerd geselecteerde belichtingswaarden kunnen zowel de toon van het gezicht als de kleur van het haar veranderen. Maar de uiteindelijke foto leent zich voor verwerking, dus niet alles gaat verloren.

Hoe de kleur te verbeteren
Hoe de kleur te verbeteren

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Complexe bewerking van de gehele afbeelding wordt gebruikt om de teint of huidtextuur te verbeteren. Open de foto in de grafische editor Photoshop. Maak een nieuwe laag voor deze foto door op de overeenkomstige knop in het lagenpaneel te klikken. Klik vervolgens op het menu Filter, selecteer Ruis en vervolgens Mediaan. Stel een waarde in tussen 5 en 10. De waarde die u instelt, is afhankelijk van de kwaliteit van de foto. Alles wordt geleerd door te vergelijken, dus probeer verschillende opties.

Stap 2

Voeg een laagmasker toe, gebruik zwart als basis, schilder lijnen over de contouren van het gezicht. Een zachte borstel is perfect voor deze actie, probeer geen onnodige lijnen te maken (grijp de lijnen van de ogen en wenkbrauwen vast). Probeer niet absoluut gelijk te maken, want het is gewoon een laagmasker, maar doe het niet willekeurig.

Stap 3

Vervolgens moet u de ondoorzichtigheidswaarde verlagen tot 55-75 procent. Deze waarde kan worden gewijzigd in het lagenpaneel.

Stap 4

Naast deze wijziging kunt u de kleur van de iris retoucheren. de ogen drukken de stemming uit van de persoon op het moment van poseren. Maak een nieuwe laag voor deze foto. Gebruik een harde borstel ter grootte van de iris. Selecteer de mengmodus Mengmodus (Hue -> Softlight -> Overlay). Sla daarna alle wijzigingen op door op de sneltoets Ctrl + S te drukken.

Aanbevolen: