Hoe De Schermbeveiliging Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Schermbeveiliging Te Verwijderen
Hoe De Schermbeveiliging Te Verwijderen

Video: Hoe De Schermbeveiliging Te Verwijderen

Video: Hoe De Schermbeveiliging Te Verwijderen
Video: How YOU SHOULD Remove a Screen Protector from Your Phone 2024, Mei
Anonim

Een screensaver, of screensaver, is een animatie die wordt afgespeeld op een computerscherm wanneer de gebruiker enige tijd geen actie uitvoert met een invoerapparaat zoals een toetsenbord, muis of touchpad. In het verleden waren screensavers nodig om monitoren te beschermen tegen inbranden, maar tegenwoordig worden ze gebruikt om het uiterlijk van het besturingssysteem aan te passen of voor beveiliging.

Hoe de schermbeveiliging te verwijderen
Hoe de schermbeveiliging te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om het opstartscherm in Windows 7 te wijzigen of uit te schakelen, opent u het Configuratiescherm. Selecteer daar het item Personalisatie. Om dit te doen, kunt u ook gewoon met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken, het item Personalisatie staat in het menu. Onderaan ziet u verschillende pictogrammen, waaronder Bureaubladachtergrond, Geluiden, Vensterkleur. Helemaal rechts staat het Screensaver-pictogram. Klik erop, een venster voor het configureren van de screensaver wordt geopend.

Stap 2

Als uw versie van Windows 7 niet voorziet in personalisatie, typ dan in het Configuratiescherm in de zoekbalk rechtsboven "splash screen". U ziet een lijst met items, waarin u de screensaver kunt uitschakelen.

Stap 3

Om uit te schakelen, selecteert u de regel (Nee) in de lijst met schermbeveiligingen en klikt u vervolgens op OK. De screensaver zal u niet langer storen.

Stap 4

Als uw besturingssysteem Windows Vista is, zijn de stappen iets anders. Klik op Start -> Configuratiescherm -> Vormgeving en persoonlijke instellingen -> Persoonlijke instellingen -> Schermbeveiliging. Selecteer op dezelfde manier (Geen) in de lijst en klik op OK.

Stap 5

Eigenaars van Windows XP kunnen hun computer als volgt aanpassen. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer Eigenschappen. Er wordt een venster geopend met verschillende tabbladen, waaronder een Screensaver. Selecteer op dezelfde manier (Nee) en klik op OK om de screensaver uit te schakelen.

Aanbevolen: