Hoe Xp-bestanden Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Xp-bestanden Te Kopiëren
Hoe Xp-bestanden Te Kopiëren
Anonim

Gebruikers moeten vaak een programma kopiëren in Windows XP. Dit kan op verschillende manieren. Hiermee wordt het originele bestand niet verwijderd, wat het werk op de computer aanzienlijk vereenvoudigt.

Hoe xp-bestanden te kopiëren
Hoe xp-bestanden te kopiëren

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Deze computer". Zoek de harde schijf, netwerkschijf of ander opslagapparaat waar de map met de gewenste bestanden zich bevindt en dubbelklik om de inhoud van de schijf te openen. Blader door de lijst met alle bestanden totdat u de bestanden vindt die u wilt gebruiken. Als u van plan bent bestanden die u onlangs van internet hebt gedownload naar een andere map of schijf te verplaatsen, controleert u Mijn documenten en uw bureaublad om ze te vinden. Veel van de gedownloade programma's hebben een gecomprimeerd formaat, dus u hebt mogelijk een programma nodig om te decomprimeren.

Stap 2

Markeer het bestand dat u wilt kopiëren door er eenmaal op te klikken. Open het niet. Om meer dan één bestand of map te kopiëren, houdt u de Ctrl-toets op uw toetsenbord ingedrukt en selecteert u er een om ze te kopiëren en te verplaatsen. Druk nu op de C-toets wanneer de selectie is voltooid. Alle geselecteerde bestanden en mappen worden gekopieerd.

Stap 3

Open de map waarnaar u de bestanden wilt verplaatsen, kies Bewerken en vervolgens Plakken in het menu bovenaan het venster. Als de map waarin u de toepassing wilt plaatsen nog niet bestaat, gebruik dan de knop Nieuwe map maken om dit te doen. Op deze manier worden alle bestanden die u in de vorige stap hebt geselecteerd, naar de geselecteerde map verzonden. Het originele programma blijft ongewijzigd en er verschijnt een exacte kopie op de opgegeven locatie. Als u het vorige exemplaar van de applicatie niet meer nodig heeft, kunt u de geselecteerde map eenvoudig naar de "Prullenbak" sturen.

Aanbevolen: