Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Herstellen Of Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Herstellen Of Wijzigen
Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Herstellen Of Wijzigen

Video: Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Herstellen Of Wijzigen

Video: Hoe U Uw Wachtwoord Kunt Herstellen Of Wijzigen
Video: Hoe u het wachtwoord van uw PayPal account kunt herstellen en wijzigen 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende soorten wachtwoorden geïnstalleerd op een computer. Dit kan het algemene wachtwoord zijn dat nodig is om door te gaan met het opstarten van de pc, of het wachtwoord om toegang te krijgen tot het besturingssysteem. Soms wordt een code gebruikt om toegang te krijgen tot het BIOS-menu.

Hoe u uw wachtwoord kunt herstellen of wijzigen
Hoe u uw wachtwoord kunt herstellen of wijzigen

Noodzakelijk

kruiskopschroevendraaier

instructies:

Stap 1

Als u het wachtwoord moet wijzigen of verwijderen dat onmiddellijk verschijnt na het inschakelen van de computer of bij het openen van het BIOS-menu, raden we u aan de mechanische methode te gebruiken. Natuurlijk is het rationeel als u het juiste wachtwoord niet weet. Zet uw computer uit en haal de stekker uit het stopcontact. Verwijder de kap van de systeemeenheid.

Stap 2

Zoek een kleine ringvormige batterij op het moederbord. Het is nodig om BIOS-instellingen en enkele andere parameters op te slaan. Haal deze batterij uit de sleuf. Sluit nu voorzichtig de pinnen in en rond de socket. Gebruik hiervoor een metalen schroevendraaier of pincet. Dit is nodig om de BIOS-instellingen te resetten en de fabrieksinstellingen toe te passen. Houd er rekening mee dat als u de procedures voor het overklokken van de centrale processor of RAM hebt uitgevoerd, al deze wijzigingen worden geannuleerd.

Stap 3

Als u het wachtwoord van het besturingssysteemaccount moet wijzigen, gebruikt u hiervoor het beheerdersaccount. Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Wanneer het gebruikersselectiemenu verschijnt, geeft u een account op met beheerdersrechten. Log in met dit account.

Stap 4

Open nu het Configuratiescherm en navigeer naar Gebruikersaccounts. Selecteer het menu Een ander account beheren. Geef het account op waarvan u het wachtwoord wilt verwijderen of wijzigen. Selecteer "Wachtwoord verwijderen". Dit is nodig als u het oude wachtwoord niet meer weet. Vergeet niet om het account met de hoogste privileges te gebruiken om deze procedure te voltooien.

Stap 5

Selecteer nu "Wachtwoord maken" en voer de waarde van de nieuwe code voor dit account in. Start uw computer opnieuw op en log in met het gewijzigde account.

Aanbevolen: