Hoe Maak Je Een Server In Minecraft

Hoe Maak Je Een Server In Minecraft
Hoe Maak Je Een Server In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Server In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Server In Minecraft
Video: Hoe maak je een 1.17 Minecraft server in 2021 (Gratis) 2024, April
Anonim

Spelend op de servers van andere mensen in Minecraft, denken veel gebruikers na over hoe goed het zou zijn om hun eigen spawn te maken, vrienden en andere gebruikers voor het spel uit te nodigen, beheerdersrechten te verkopen en geld te krijgen. Dit is allemaal mogelijk als je zelf een server in Minecraft maakt.

hoe maak je een server in Minecraft
hoe maak je een server in Minecraft

Voordat u een server in Mancraft maakt om met vrienden en kennissen te spelen, moet u ervoor zorgen dat uw computer zware belastingen kan weerstaan. Als uw pc de server niet van de nodige middelen kan voorzien, heeft u hosting nodig.

Om geen kostbare tijd te verspillen, kun je een kant-en-klare server voor het Minecraft-spel vinden. Download de server, verplaats deze naar uw harde schijf of host deze. Je hebt minimaal 3 GB vrije ruimte nodig om de server soepel te laten werken.

Start de geïnstalleerde server en wacht tot de gamekaart is geladen.

In de map minecraft-server.jar moet u de server.preporites configureren. Niet elke speler heeft de officiële versie van de Minecraft-game geïnstalleerd, dus maak de instructie online-mod = false zodat gebruikers van de versie zonder licentie aan je game kunnen deelnemen.

Om spelers serverbeheerdersrechten te geven, voegt u hun namen toe aan het ops.txt-tekstdocument. Elke naam wordt op een aparte regel ingevoerd.

Voer bij het invoeren van Minecraft het localhost-serveradres in (als u het op uw computer hebt gehost). Als de verbinding tot stand is gebracht, dan heb je de server in Minecraft correct gemaakt.

Nodig vrienden en andere gebruikers uit voor het spel. Om verbinding te maken met uw server, moeten ze uw IP weten

Het helemaal opnieuw maken van een Minecraft-server is echter de meest optimale optie voor degenen die serieus aan het werk willen. Het serverplatform kan worden gedownload van de officiële website van de game. Je kunt ook het bukkit-platform gebruiken waarop de plug-ins voor Minecraft worden geïnstalleerd.

Configureer server.preporites en voer beheerdersnamen in ops.txt in, net zoals u deed met de gedownloade server. Voer server.exe uit, open de poort voor de server en wacht tot de kaart is geladen.

Wijzig de vereiste serverinstellingen:

- True - schakel de server in, False - schakel uit;

- level-name = minecraft - de naam van de map met de server;

- allow-nether = true / false - portal naar de hel in- of uitschakelen;

- zichtafstand = 10 - zichtradius;

- spawn-monsters = true / false - spawn van monsters in- of uitschakelen;

- online-modus = waar / onwaar - de mogelijkheid instellen om te spelen met een gelicentieerde of illegale versie van het spel;

- moeilijkheid = 1 - de moeilijkheidsgraad van de wereld instellen, waarbij 1 - gemakkelijk, 3 - moeilijk;

- gamemode = 0 - 0 - survival 1 - creatief;

- spawn-dieren = true / false - schakel vriendelijke spawn-mobs in of uit

- max-spelers = 10 - maximum aantal spelers op de server

- server-ip = - server-IP

- pvp = waar / onwaar - pvp in- of uitschakelen

- level-seed = - seed-kaarten

- serverpoort = 00000 - serverpoort

- witte lijst = waar / onwaar - schakel de witte lijst in of uit

- motd = hallo - een begroetingszin op de server

Installeer de benodigde plug-ins op de Minecraft-server. Dus MyHome geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen huis te verwerven, met de hulp van WorldEdit en WorldGuard zal het mogelijk zijn om sites te bewerken, AuthMe zal nodig zijn om gebruikers te autoriseren, MobArena is nodig om mobarans voor evenementen te creëren.

Overdrijf het niet met het aantal plug-ins op uw thuiscomputer, hoe meer er zijn, hoe meer belasting.

Als je een Minecraft-server wilt maken, niet alleen voor vrienden, maar ook voor andere spelers, overweeg dan nog steeds om hosting aan te schaffen. De meeste gebruikers van het spel aarzelen om in te loggen op hun thuisservers.

Aanbevolen: