Lettertype Wijzigen In Outlook

Inhoudsopgave:

Lettertype Wijzigen In Outlook
Lettertype Wijzigen In Outlook

Video: Lettertype Wijzigen In Outlook

Video: Lettertype Wijzigen In Outlook
Video: Microsoft Outlook - Standaard lettertype wijzigen 2024, Mei
Anonim

Om gewone tekst meer expressiviteit te geven, kunt u de opmaak van de elementen en velden gebruiken. Opmaak betekent het vervangen van een standaardlettertype door een vergelijkbaar lettertype, markeren met kleuren, enz. In Outlook is veel vraag naar lettertypevervangingen.

Lettertype wijzigen in Outlook
Lettertype wijzigen in Outlook

Noodzakelijk

Microsoft Outlook-software

instructies:

Stap 1

Dit programma wordt veel gebruikt door gebruikers van Windows-besturingssystemen, maar niet iedereen weet hoe ze lettertypen in blokken en cellen van het huidige venster correct moeten vervangen. Om dit te doen, moet u de tekst selecteren in het element waarvan u het lettertype wilt vervangen.

Stap 2

Verplaats de cursor naar de werkbalk. Kies een geschikt lettertype uit de vervolgkeuzelijst Lettertypen op de werkbalk Opmaak. Opgemerkt moet worden dat de huidige transformatie alleen beschikbaar is voor elementen die eerder zijn opgemaakt.

Stap 3

Om het standaardlettertype, dat voor alle berichten wordt gebruikt, te bewerken, klikt u in het hoofdvenster op het bovenste menu "Service" en selecteert u het item "Opties". Ga dan naar het tabblad "Bericht".

Stap 4

Klik in het geopende venster op de knop met de lettertypen. Kies een geschikt lettertype. Als u HTML-tekstindeling gebruikt, moet u op de knop "Lettertype selecteren" klikken naast de velden "Voor nieuw bericht" en "Voor antwoorden en doorsturen". Als u een tekstformaat voor letters gebruikt, moet u op de knop "Lettertype selecteren" naast het veld "Voor platte tekst" klikken.

Stap 5

Nadat u de vereiste instellingen hebt geselecteerd, klikt u op de knop "OK" om het huidige venster te sluiten en de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Stap 6

Opgemerkt moet worden dat bij gebruik van de MS Word-teksteditor uit het Microsoft Office-softwarepakket, lettertypen direct in dit programma opnieuw kunnen worden toegewezen, omdat het kopiëren van tekst uit een open document gebeurt met alle opmaakelementen.

Stap 7

Lettertype-instellingen in MS Word kunnen als volgt worden geopend: klik in het bovenste menu "Extra" en selecteer "Opties". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Bewerken", wijzig de instellingen en klik op de knop "OK" om het venster te sluiten.

Aanbevolen: