Hoe Video's Op De Harde Schijf Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Op De Harde Schijf Op Te Nemen
Hoe Video's Op De Harde Schijf Op Te Nemen

Video: Hoe Video's Op De Harde Schijf Op Te Nemen

Video: Hoe Video's Op De Harde Schijf Op Te Nemen
Video: Een video IN je video laten zien | Effecten monteren | de Videomakers 2024, Maart
Anonim

De capaciteit van moderne harde schijven wordt gemeten in terabytes. U hoeft zich dus minder zorgen te maken over het gebrek aan schijfruimte. En als u een grote bibliotheek met film- en videoschijven heeft, kunt u eenvoudig uw hele filmbibliotheek naar uw harde schijf kopiëren. Tegelijkertijd kunt u niet alleen films op uw computer bekijken zonder een schijf in een optisch station te plaatsen, maar ook films kopiëren naar een USB-flashstation en ze bekijken op elke moderne tv of met behulp van een dvd-speler.

Hoe video's op de harde schijf op te nemen
Hoe video's op de harde schijf op te nemen

Noodzakelijk

  • - schijf met video;
  • - Alcohol 120% programma.

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf in het optische station van uw computer. Open de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad van het besturingssysteem en start deze schijf. Klik met de rechtermuisknop op de film en selecteer het item "Kopiëren" in het contextmenu. Open vervolgens de map waar de video naartoe wordt gekopieerd. Klik in de map met de rechtermuisknop op een leeg gebied en selecteer de opdracht "Plakken". De geselecteerde video wordt gekopieerd naar de harde schijf van uw computer.

Stap 2

Als er meerdere videobestanden tegelijk op de schijf staan, heeft het geen zin om ze apart te kopiëren. Selecteer alle bestanden met de linkermuisknop en druk vervolgens op de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu ook de opdracht "Kopiëren" en plak vervolgens de geselecteerde videobestanden in de map die u nodig hebt.

Stap 3

In het geval dat er veel bestanden op de schijf staan, maar u slechts enkele ervan wilt kopiëren, houdt u de CTRL-toets op uw toetsenbord ingedrukt. Markeer nu met de linkermuisknop alleen die bestanden die u wilt kopiëren. Druk vervolgens ook op de rechtermuisknop en kopieer de geselecteerde bestanden naar de geselecteerde map.

Stap 4

De situatie is een beetje anders bij het kopiëren van video van dvd's. Op dergelijke schijven zijn alle video's opgesplitst in verschillende grote bestanden en wordt een speciaal menu gebruikt om de schijf af te spelen. Het is het gemakkelijkst om virtuele kopieën van dergelijke schijven op te slaan. Voer hiervoor het programma Alcohol 120% uit.

Stap 5

Selecteer links in het hoofdmenu van het programma de functie "Afbeelding maken". Plaats vervolgens de schijf in het station en klik op de knop "Volgende". Er verschijnt een venster waarin u de opnameparameters moet selecteren. Voer de namen voor de virtuele schijf in de map waarin deze wordt opgeslagen en klik vervolgens op de knop "Start". Wanneer het brandproces is voltooid, hebt u een exacte kopie van de video-dvd. Om een schijf te openen, koppelt u deze op een virtuele schijf. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het schijfpictogram en selecteer "Afspelen". Het hoofdmenu van de dvd wordt geopend en u kunt de video bekijken.

Aanbevolen: