Hoe Een Venster Te Hernoemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Venster Te Hernoemen
Hoe Een Venster Te Hernoemen

Video: Hoe Een Venster Te Hernoemen

Video: Hoe Een Venster Te Hernoemen
Video: Hoe moet je een raam plaatsen? 2024, Mei
Anonim

Het is prestigieus onder computergebruikers om hun eigen instellingen voor de besturingssysteeminterface te hebben. Het wijzigen van de bureaubladachtergrond en het algemene thema is te gemakkelijk en zal op niemand indruk maken. Het is veel interessanter om uw eigen namen te hebben voor standaard Windows-vensters.

Hoe een venster te hernoemen
Hoe een venster te hernoemen

Noodzakelijk

  • - Bingo Scanner-programma;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Download het kleine Bingo Scanner-programma naar uw computer en installeer het op de lokale schijf van uw besturingssysteem. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. In de regel kan dergelijke software het beste worden geïnstalleerd op het lokale systeemstation van de computer, dat wil zeggen in de map waarin het besturingssysteem zich bevindt. Dit programma is een venstereditor voor het besturingssysteem. Het hulpprogramma bouwt een hiërarchie op van alle vensters in het systeem voor eenvoudig beheer en wijziging.

Stap 2

Start Bingo Scanner met behulp van het opstartbestand. Het hoofdvenster van het programma is behoorlijk verzadigd met verschillende pictogrammen en bedieningselementen voor interface-instellingen. Beweeg de muiscursor over de afbeelding om de betekenis van het pictogram te achterhalen.

Stap 3

Gebruik de opties "Uitvoerbare bestandsnaam" of "Venstertekst" om de vensters van het systeem te vinden waarvan u de naam wilt wijzigen. Typ bijvoorbeeld de naam van het programma Verkenner in het veld Venstertekst. Geef een naam voor het venster op met de juiste knop, bijvoorbeeld "Susanin".

Stap 4

Configureer andere parameters: "venstertransparantie", "afmetingen", "aanwezigheid van vensterbedieningsknoppen". Maak het programmavenster actief en plaats het op andere vensters met behulp van de bedieningsknoppen. U kunt de lay-out van de knoppen naar wens kiezen.

Stap 5

Het is ook vermeldenswaard dat deze software niet op een pc kan worden uitgevoerd zonder beheerdersrechten. Er worden niet alleen wijzigingen aangebracht in de externe parameters van programma's waarvan de namen zijn gewijzigd. De informatie over de nieuwe naam van de programma's wordt ook gewijzigd in de systeembestanden, daarom zijn beheerdersrechten nodig om dergelijke bewerkingen op de computer uit te voeren.

Aanbevolen: