Een Film Afspelen A

Inhoudsopgave:

Een Film Afspelen A
Een Film Afspelen A

Video: Een Film Afspelen A

Video: Een Film Afspelen A
Video: Mees Kees op kamp 2024, Mei
Anonim

Met de uitvinding van verschillende multimediaformaten en de toename van apparaten die ze gebruiken, zijn er talloze codecs verschenen die verantwoordelijk zijn voor de correcte reproductie van een bepaald formaat. Als de vereiste codec ontbreekt, kan de computer alleen geluid of alleen video afspelen, of helemaal geen film afspelen.

Als de juiste codec niet beschikbaar is, kan de computer alleen audio of alleen video afspelen
Als de juiste codec niet beschikbaar is, kan de computer alleen audio of alleen video afspelen

instructies:

Stap 1

Zoek niet naar een specifieke codec - u zult veel tijd verspillen en het probleem kan onopgelost blijven. Ga naar de Codec Guide-website en download de nieuwste versie van het populaire omnivore K-Lite codec-pakket.

Stap 2

Door deze set codecs te installeren, kunt u er zeker van zijn dat elke film die is opgenomen met de modernste conversietools, prima zal worden afgespeeld op uw computer, tenzij we het natuurlijk hebben over een zeer oude, slecht presterende machine.

Stap 3

In een set met K-Lite-codecs wordt de bijgewerkte Media Player Classiс-Home Cinema op uw computer geïnstalleerd. Open er videobestanden mee voor een gegarandeerd hoogwaardig afspeelresultaat.

Stap 4

Houd er ook rekening mee dat wanneer u een film probeert af te spelen die is opgenomen met een resolutie die uw monitor fysiek niet ondersteunt, er framevertragingen kunnen optreden tijdens het afspelen van video. Klik met de rechtermuisknop op het videobestand en kijk in de eigenschappen voor de videoresolutie. Laten we zeggen dat de resolutie 1920 x 1080 is en dat je monitor alleen 1280 x 800 ondersteunt. Het is natuurlijk beter om de poging om zo'n videobestand af te spelen zonder problemen achter te laten.

Aanbevolen: