Toegang Krijgen Tot Een Externe Computer

Inhoudsopgave:

Toegang Krijgen Tot Een Externe Computer
Toegang Krijgen Tot Een Externe Computer

Video: Toegang Krijgen Tot Een Externe Computer

Video: Toegang Krijgen Tot Een Externe Computer
Video: Windows 7/8/10 - Foutmelding 'U heeft geen toestemming om toegang te krijgen' 2024, April
Anonim

Met externe computertoegang kunt u uw bestanden zelfs op afstand gebruiken. Dit is erg handig voor de moderne samenleving. U hoeft dan niet altijd een computer bij u te hebben. Er zijn zelfs programma's die externe toegang tot hun bestanden bieden. Het is niet moeilijk om dergelijke hulpprogramma's te gebruiken.

Toegang krijgen tot een externe computer
Toegang krijgen tot een externe computer

Noodzakelijk

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Met TeamViewer heeft u bijvoorbeeld altijd toegang tot de externe computer. Het biedt een hoog prestatieniveau voor connectiviteit en toegang. Wanneer TeamViewer wordt gestart, krijgt elke computer een ander nummer. Om toegang te krijgen tot een externe pc, voert u uw nummer in het voorgestelde veld in. De verbinding tussen uw computers wordt direct tot stand gebracht. TeamViewer hoeft niet te worden geïnstalleerd of geconfigureerd. Alles werkt snel en gemakkelijk.

Stap 2

Weezo biedt ook toegang tot een externe computer. Het vereist geen complexe downloads. Download en voer het uit. Om te gebruiken, hoeft u alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

Stap 3

Anyplace Control biedt toegang tot een externe computer. Het is voldoende dat u dit programma downloadt en u kunt ermee aan de slag. Maak verbinding met Anyplace Control. U kunt dit doen via het IP-adres of de DNS-naam van de computer. Het is ook mogelijk via een tussenliggende gateway-server, waarbij de alias van de externe computer wordt gebruikt. U kiest een van de bedieningsmodi: observatiemodus of besturingsmodus. In het programmavenster kunt u het paneel gebruiken, dat snelle toegang biedt tot veelgebruikte programma's. Gebruik uw muis en toetsenbord om de externe computer te bedienen.

Stap 4

Als uw computer een dynamisch IP-adres heeft, kunt u de volgende suggestie gebruiken. Ga naar DynDNS. Voer een hostnaam in die voor u handig is. Kies een domein dat uw statistisch adres wordt. Om een adres aan te maken, klikt u op de volgende zin "Het IP-adres van uw huidige locatie is …". Klik onderaan op "Toevoegen aan winkelwagen" en registreer. Er wordt een activatiebrief naar uw e-mailadres gestuurd. Klik in het accountmenu op de kolom "Dynamic DNS Host". Klik in het item "Details" op de kolom "Afrekenen om te activeren". Installeert de "DNS-update"-client op de computer. Om toegang te krijgen tot het programma, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

Aanbevolen: