Hoe XP Te Herstellen Als Er Geen Bureaublad Is?

Inhoudsopgave:

Hoe XP Te Herstellen Als Er Geen Bureaublad Is?
Hoe XP Te Herstellen Als Er Geen Bureaublad Is?

Video: Hoe XP Te Herstellen Als Er Geen Bureaublad Is?

Video: Hoe XP Te Herstellen Als Er Geen Bureaublad Is?
Video: How to Install XP Mode from Microsoft on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende methoden om problemen met het besturingssysteem Windows XP op te lossen. Velen van hen verwijzen naar de standaardfuncties van dit besturingssysteem en impliceren niet het gebruik van aanvullende programma's.

Hoe XP te herstellen als er geen bureaublad is?
Hoe XP te herstellen als er geen bureaublad is?

Noodzakelijk

Beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Soms kunt u na het inschakelen van de computer en het voltooien van het laden van het besturingssysteem de afwezigheid van snelkoppelingen op het bureaublad en het bedieningspaneel waarnemen. Als u een dergelijk probleem tegenkomt, opent u Apparaatbeheer. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de toetsen Alt, Ctrl en Delete.

Stap 2

Klik na het starten van het opgegeven menu op de knop "Nieuwe taak". Voer in het veld dat verschijnt de opdracht explorer.exe in. Druk op de Enter-toets. Wacht tot het standaard bureaublad is gestart.

Stap 3

Als deze fout elke keer dat u start verschijnt, herstel dan het besturingssysteem met behulp van de beschikbare methoden. Open het menu Start en navigeer naar de map Alle programma's. Selecteer in de uitgevouwen lijst de map "Standaard".

Stap 4

Open nu de map Systeemhulpprogramma's. Zoek het pictogram "Systeemherstel" en klik erop. Selecteer in het nieuwe dialoogvenster een methode om verder te werken met het besturingssysteem. Selecteer het item "De vorige staat van de computer herstellen".

Stap 5

Klik op de knop Volgende om naar het volgende menu te gaan. Selecteer de datum waarop het gewenste archief is gemaakt en geef een specifiek controlepunt op. Klik nu op de knop "Herstellen". Deze procedure duurt meestal 5-10 minuten. Nadat het is voltooid, wordt de computer automatisch opnieuw opgestart.

Stap 6

Als er na het opstarten van de pc een menu verschijnt met daarin een lijst met opties voor het opstarten van het systeem, kies dan voor "Windows normaal starten". Wacht tot het besturingssysteem is gestart en controleer of er geen storing is.

Stap 7

Als het oorspronkelijke probleem niet is verholpen, probeert u het systeem te herstellen met een ander controlepunt. Het is het beste om zo vroeg mogelijk een archief te kiezen dat is gemaakt. Hiermee wordt het maximale aantal systeemwijzigingen opgelost dat tot het beschreven probleem kan leiden.

Aanbevolen: